Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Sim World TSW / TSW2 > DTG - Train Sim World - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2014-05-24, 13:54   #31
saurer580
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2010
Ort: Amersfoort, Niederländerna
Inlägg: 19
Standard

http://www.mersel.nl/

downloadlink:

http://www.mersel.nl/?p=2078

mvh
saurer580 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-06-23, 13:51   #32
JORDIHPBCN
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2010
Ort: Barcelona (Spain)
Inlägg: 2
Standard

Hi Hgv,

First of all, I apologize because I don't speak Swedish.

I’ve installed your route, but I can't run it because I’ve not the route's tracks.
I've been looking to download KMW tracks, but I can't find them.
Please, where can I find and download those tracks?

Many thanks and best regards,
Jordi
JORDIHPBCN besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-06-24, 15:28   #34
JORDIHPBCN
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2010
Ort: Barcelona (Spain)
Inlägg: 2
Standard

Problem solved.

Thanks a lot.
JORDIHPBCN besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-07-06, 13:20   #35
Bambistor
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2006
Ort: Gävle
Inlägg: 278
Standard

Är det bara jag som har svårt att ladda hem swedish_catenarys_by_newS_v1.rar ?

Om det finns någon hjärtlig själ här inne som har packet, skulle hen kunna skicka det via PM? =)
__________________
Jerka
Bambistor besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-07-06, 17:03   #36
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bambistor Visa inlägg
Är det bara jag som har svårt att ladda hem swedish_catenarys_by_newS_v1.rar ?

Om det finns någon hjärtlig själ här inne som har packet, skulle hen kunna skicka det via PM? =)

Hej! här är den

http://leechmania.com/?d=53B961451
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-08-26, 00:18   #37
andre_bergkvist
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2005
Ort: Landskrona,Skåne,Sweden.
Inlägg: 70
Standard Fungerar inte..

Hej!

Gjort allt som du beskrev med installationen men det vill inte fungera hos mig. När jag ska ladda rutten så stängs railworks ner. Vad kan vara felet?
__________________
André Bergkvist
"skånerutten"


andre_bergkvist besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-08-26, 09:12   #38
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 714
Standard

Hej!
Har du North Europe rutten installerad, så kan det troligen vara orsaken.
Jag drabbades av detta förut.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-08-26, 11:05   #39
andre_bergkvist
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2005
Ort: Landskrona,Skåne,Sweden.
Inlägg: 70
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Har du North Europe rutten installerad, så kan det troligen vara orsaken.
Jag drabbades av detta förut.
Hej!
Tyvärr, samma problem
__________________
André Bergkvist
"skånerutten"



Senast redigerad av andre_bergkvist den 2014-08-26 klockan 11:36.
andre_bergkvist besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-10-20, 11:26   #40
Tåg-Lasse
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2014
Inlägg: 8
Unhappy Kraschar med svart skärm

Hej! Har installerat allt enligt beskrivningen, men tyvärr kraschar rutten när jag försöker ladda den, både för att spela och att editera.

Loggen visar en massa felmeddelanden:

[RunTimeError 08:24:48] Trace mdump.cpp : 316 = error handlers have been set
[Content 08:24:49] Trace cBlueprintLibrary.cpp : 417 = Blueprint set not found : Kuju, RailSimulatorCore
[Content 08:24:49] Trace cBlueprintLibrary.cpp : 448 = Blueprint set not found for: Cameras\EditCamera001.xml
[RunTimeError 08:24:49] career.xml load failed
[RunTimeError 08:24:49]
[RunTimeError 08:24:49] ASSERT(mCareerLoadedOkay);
[RunTimeError 08:24:49]
[RunTimeError 08:24:49] cCareerModel::Load()
[RunTimeError 08:24:49]
[RunTimeError 08:24:49] cCareerModel.cpp : 192
[Content 08:25:36] Trace cBlueprintLibrary.cpp : 266 = Blueprint set not found : RSDL, RailSimulator
[Content 08:25:36] Trace cBlueprintLibrary.cpp : 266 = Blueprint set not found : RSDL, RailSimulator
[Content 08:25:36] Trace cBlueprintLibrary.cpp : 266 = Blueprint set not found : RSDL, RailSimulator
[Content 08:25:36] Trace cBlueprintLibrary.cpp : 266 = Blueprint set not found : RSDL, RailSimulator
[Content 08:25:36] Trace cBlueprintLibrary.cpp : 266 = Blueprint set not found : RSDL, RailSimulator

(många fler men editorn säger att jag inte får posta sådana långa inlägg)


När jag kör en annan rutt så blir det såhär i loggen:

[RunTimeError 10:59:18] Trace mdump.cpp : 316 = error handlers have been set
[Content 10:59:19] Trace cBlueprintLibrary.cpp : 417 = Blueprint set not found : Kuju, RailSimulatorCore
[Content 10:59:19] Trace cBlueprintLibrary.cpp : 448 = Blueprint set not found for: Cameras\EditCamera001.xml
[RunTimeError 10:59:19] career.xml load failed
[RunTimeError 10:59:19]
[RunTimeError 10:59:19] ASSERT(mCareerLoadedOkay);
[RunTimeError 10:59:19]
[RunTimeError 10:59:19] cCareerModel::Load()
[RunTimeError 10:59:19]
[RunTimeError 10:59:19] cCareerModel.cpp : 192
[RunTimeError 11:00:20] Verify failed:
[RunTimeError 11:00:20]
[RunTimeError 11:00:20] cScenarioProperties.cpp : 566
[RunTimeError 11:00:20]
[RunTimeError 11:00:20] Expression: blueprint != 0
[RunTimeError 11:00:20]
[RunTimeError 11:00:20]
[RunTimeError 11:00:28] Verify failed:
[RunTimeError 11:00:28]
[RunTimeError 11:00:28] cScenarioProperties.cpp : 566
[RunTimeError 11:00:28]
[RunTimeError 11:00:28] Expression: blueprint != 0
[RunTimeError 11:00:28]
[RunTimeError 11:00:28]
[RunTimeError 11:01:14] Assertion failed
[RunTimeError 11:01:14]
[RunTimeError 11:01:14] ASSERT(count == 0);
[RunTimeError 11:01:14]
[RunTimeError 11:01:14] cHcDisplayManager::shutdown()
[RunTimeError 11:01:14]
[RunTimeError 11:01:14] Pc\cHcDisplayManagerPc.cpp : 698
[RunTimeError 11:01:14] Verify failed:
[RunTimeError 11:01:14]
[RunTimeError 11:01:14] DxCommon\cHcDrawInterfaceDx.cpp : 178
[RunTimeError 11:01:14]
[RunTimeError 11:01:14] Expression: (count = mPlatform.mD3D->Release ()) == 0
[RunTimeError 11:01:14]
[RunTimeError 11:01:14]

, men allt verkar fungera som det ska.

Någon idé eller måste jag installera om allting? Har 16 gig sammanlagt med en hel del addons från olika källor (de flesta genom att installera newS' Swedish Test Route och just Jönköpingsbanan).

Hälsningar Thomas / Tåg-Lasse
Tåg-Lasse besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-10-20, 11:46   #41
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Södermalm
Inlägg: 1 319
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Citat:
Blueprint set not found : Kuju, RailSimulatorCore
Låter som att du saknar European asset pack.

Citat:
Ursprungligen postat av ADDE Visa inlägg
Har du skaffat det nyligen behöver du European Asset pack! Det löser en hel del problem som många av våra äldre addons kan ha, då mycket av de filer refereras till den paketet. bl.a. Kopplingsscripten.

Kolla även in här: http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=34831
http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=35127
__________________
Mvh SummerADDE

Mina projekt till TS2020:
-Projekt Mälardalen, Öppet projekt. - Google drive projektmapp
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-10-20, 14:52   #42
Tåg-Lasse
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2014
Inlägg: 8
Standard

Nej, tyvärr, det är installerat. Hade annars varit en enkel lösning.
Ska nu i a f installera om allting, och nu bara installera Jönköpingsbanan med tillbehör, inga andra paket. Då ska vi se om det funkar sedan.

Edit: Har nu installerat om allting men tyvärr fortfarande precis samma fel...

Senast redigerad av Tåg-Lasse den 2014-10-20 klockan 15:16. Anledning: komplettering
Tåg-Lasse besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-10-20, 15:14   #43
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 714
Standard

Hej!
Har du rensat Cache-filer? Kan vara orsaken.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-10-20, 16:38   #44
Tåg-Lasse
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2014
Inlägg: 8
Standard

Ja, ungefär 100 gånger Dock tyvärr ingen effekt.
Tåg-Lasse besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-10-20, 19:43   #45
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 714
Standard

Har du danska Norther Europe installerat? Om ja, troligen kan du läsa här.

Senast redigerad av Totte den 2014-10-20 klockan 20:13.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 07:08.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009