Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator > DTG - Train Simulator - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2024-02-27, 16:07   #61
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard Bergensbanen uppdaterad

Hej!
Nu äntligen är Bergensbanen uppdaterad. Signallänkarna justerades och signalerna byttes ut.
Rutten packades ner tillsammans med KMW och newS signaler.
Innan du installerar rutten, avinstallera den gamla som inte fungerar först.
Meddela mig om det uppstår problem. Rutten kan köras med 32bit.

Hello!
Now Bergensbanen is finally updated. The signal links were adjusted and the signals were replaced.
The route was packed down together with KMW and newS signals.
Before installing the route, uninstall the old one that doesn't work first.
Let me know if any problems arise. The route can be run with 32bit.

https://www.dropbox.com/scl/fi/rmub9...5gzyypq98&dl=0
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2024-04-06, 13:00   #62
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Hej!
Nu släpper jag försenad Påskpresenten rutten Trollhattan!
Rutten körs med bara 32bit. Jag försöker hitta felen ännu.
Ny Assets är större än den gamla så det tar en tid att hämta och installera.
Läs filerna Assets links, Thn Provider och Trains to Trollhattan för att rutten ska fungera.
Jag blir glad för era kommentarer och det är bra att veta hur.
Varse god och tuta och kör. Lycka till!
https://www.dropbox.com/sh/7y3kkd5ae...vbiF74ZEa?dl=0
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2024-04-07, 15:06   #63
saurer580
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2010
Ort: Amersfoort, Niederländerna
Inlägg: 21
Standard

stort tack som tidigare invånare i Sverige for Ruten.
Jag kan köre nu i Holland med Togen i Sverige.
Tack så mycket!

Vänliga Hälsningar
Ruud
Amersfoort
saurer580 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2024-05-22, 18:32   #64
mibl
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Jönköping
Inlägg: 263
Standard

Gårdagens uppdatering av Train Sim Classic gjorde (tror jag) så jag kunde komma åt Trollhättan igen och även nå Göteborg. Har tidigare kraschat så fort jag närmat mig Västkustens största stad.
Testade att köra X2000 som stod i Trollhättan ner till Göteborg och det gick alldeles utmärkt. När jag kom dit stod ett Öresundståg och väntade som jag körde ner till Varberg och stod ett annat och väntade som jag kan köra upp till Göteborg. Och sedan ta X2000 som jag lämnade tidigare och fortsätta norrut längs Bergslagsbanan. Har jag tänkt. Ser fram emot det.

Ett jättestort tack till dig, Totte, för denna rutt och allt arbete du lagt ner på den! Mycket imponerande!
mibl besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2024-06-01, 22:13   #65
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mibl Visa inlägg
Gårdagens uppdatering av Train Sim Classic gjorde (tror jag) så jag kunde komma åt Trollhättan igen och även nå Göteborg. Har tidigare kraschat så fort jag närmat mig Västkustens största stad.
Testade att köra X2000 som stod i Trollhättan ner till Göteborg och det gick alldeles utmärkt. När jag kom dit stod ett Öresundståg och väntade som jag körde ner till Varberg och stod ett annat och väntade som jag kan köra upp till Göteborg. Och sedan ta X2000 som jag lämnade tidigare och fortsätta norrut längs Bergslagsbanan. Har jag tänkt. Ser fram emot det.

Ett jättestort tack till dig, Totte, för denna rutt och allt arbete du lagt ner på den! Mycket imponerande!
Tack mibl!
Kul att det fungerade.
Körde du med 32 bit eller 64 bit? För mig går det bara med 32 bit.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2024-06-02, 10:25   #66
mibl
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Jönköping
Inlägg: 263
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Tack mibl!
Kul att det fungerade.
Körde du med 32 bit eller 64 bit? För mig går det bara med 32 bit.
Jag körde med 32 bit. Det funkade inte heller för mig med 64 bit.
mibl besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2024-06-02, 11:46   #67
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 795
Standard

Hur gör man ens för att köra i 32 bit numera? Jag kan inte se var man kan välja det utan jag får bara upp 64 bit.

(Testade på Jönköpingsbanan med 64 bit och det går att ladda om jag inaktiverar scriptet för SE End Signal. Dock hänger sig simulatorn när vissa plankorsningar aktiveras, såna som tidigare har fungerat utan problem. )
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2024-06-02, 14:01   #68
mibl
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Jönköping
Inlägg: 263
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hgv Visa inlägg
Hur gör man ens för att köra i 32 bit numera? Jag kan inte se var man kan välja det utan jag får bara upp 64 bit.

(Testade på Jönköpingsbanan med 64 bit och det går att ladda om jag inaktiverar scriptet för SE End Signal. Dock hänger sig simulatorn när vissa plankorsningar aktiveras, såna som tidigare har fungerat utan problem. )
Vill man köra i 32 bit måste man öppna programfilen Railworks.exe i utforskaren (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks).
mibl besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2024-06-02, 15:41   #69
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 359
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Tack mibl!
Kul att det fungerade.
Körde du med 32 bit eller 64 bit? För mig går det bara med 32 bit.
Hei Totte. Det er en bruker på Dovetail Games forum som heter Spikee1975 som prøver å finne ut hvorfor Bergensbanen krasjer i 64-bit. Kan også være samme grunn for at Trollhättan-ruten krasjer i 64-bit også. Han har funnet ut at selve ruten i seg selv ikke er problemet, men at det er en gjenstand som skaper problemet. Jeg heter forresten Elatn på Dovetail Games-forumet
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2024-06-22, 11:40   #70
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 795
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mibl Visa inlägg
Vill man köra i 32 bit måste man öppna programfilen Railworks.exe i utforskaren (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks).
Tack. Hade hoppats att signalerna/scripten inte skulle krascha simulatorn i 32 bit, men det är likadant där som i 64.

Det verkar som att enda sättet att fortsätta kunna använda de svenska rutterna, utan att ta bort en massa signaler och plankorsningar, är att göra en total översyn av alla script så att det inte innehåller nåt som spelet inte tolererar. Hur det ska gå till är en annan fråga.
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 17:55.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009