Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > Landskapsdesign - DTG - Train Simulator 2015

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2019-07-18, 13:10   #316
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 075
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hgv Visa inlägg
Nej, av den enkla anledningen att nästan alla assets inte är mina och det är tveksamt om man har tillstånd att distribuera dom hur som helst. Men Totte har ju gjort det och han har så vitt jag förstår inte hamnat i finkan (än! ).
Då fixar jag en lista på vilka Creator som ni kan hämta objekt istället.
Jag kommer att ta bort nerpackade assets från Dropbox.

Senast redigerad av Totte den 2019-07-18 klockan 13:16.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-07-18, 13:24   #317
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 642
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Om objekten ändå är freeway så är det okej och dela med sig utan att man måste ladda ner dom själv, eller tänker jag fel?
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-07-18, 13:24   #318
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 525
Standard

Det var inte riktigt så jag menade! Tror nog att det är ganska riskfritt i praktiken att packa med assets så länge de är freeware.
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-07-19, 11:44   #319
Glawiel
Medlem
 
Reg.datum: May 2019
Ort: Sweden
Inlägg: 10
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hgv Visa inlägg
Skönt att det verkar lösa sig! Vilka stolpar är det du saknar? Kanske lättast om du lägger upp en screenshot. Ta en titt på RW_Tools också, där kan du analysera rutter och få en lista på vilka assets som saknas.

Jag saknar allt ifrån dom där stolparna till trackrules nu när jag scannat igenom routen.
Måste hämta och hämta och hämta saker, därför jag inte undrade ifall du hade en samlad mapp såsom Totte
Glawiel besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-07-19, 14:11   #320
Glawiel
Medlem
 
Reg.datum: May 2019
Ort: Sweden
Inlägg: 10
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hgv Visa inlägg
Skönt att det verkar lösa sig! Vilka stolpar är det du saknar? Kanske lättast om du lägger upp en screenshot. Ta en titt på RW_Tools också, där kan du analysera rutter och få en lista på vilka assets som saknas.


Jag har problem med sthlm scenario, jag kan köra freeroram med x2000 , men inte scenario, då får jag en crasch dump.

Verkar som att jag saknar lite vagnar till x2000 , som jag har letat frenetiskt efter, samt granders tåg osv. Kan det ha med det att göra? Mvh
Glawiel besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-07-19, 14:22   #321
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 525
Standard

Saknar du tåg så borde du få ett felmeddelande om vilket tåg som saknas. Om hela simulatorn kraschar låter det snarare som att din dator inte klarar att ladda scenariot.

Har du senaste versionen av X2000? https://www.dropbox.com/s/50b1dyqnii...-2017.rwp?dl=1

Granders Y2 vet jag inte om den finns att ladda ner längre tyvärr. I mina scenarion har jag använt den istället för Västtågen/Regina. Kan förstås ändra det till ett mer tillgängligt tåg! Det går också lätt att byta ut tåg i RW_Tools.
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-07-19, 15:28   #322
Glawiel
Medlem
 
Reg.datum: May 2019
Ort: Sweden
Inlägg: 10
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hgv Visa inlägg
Saknar du tåg så borde du få ett felmeddelande om vilket tåg som saknas. Om hela simulatorn kraschar låter det snarare som att din dator inte klarar att ladda scenariot.

Har du senaste versionen av X2000? https://www.dropbox.com/s/50b1dyqnii...-2017.rwp?dl=1

Granders Y2 vet jag inte om den finns att ladda ner längre tyvärr. I mina scenarion har jag använt den istället för Västtågen/Regina. Kan förstås ändra det till ett mer tillgängligt tåg! Det går också lätt att byta ut tåg i RW_Tools.

Nu får du förklara, var tar jag bort tågen i RW_tools?
Glawiel besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-07-22, 09:24   #323
Glawiel
Medlem
 
Reg.datum: May 2019
Ort: Sweden
Inlägg: 10
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hgv Visa inlägg
Saknar du tåg så borde du få ett felmeddelande om vilket tåg som saknas. Om hela simulatorn kraschar låter det snarare som att din dator inte klarar att ladda scenariot.

Har du senaste versionen av X2000? https://www.dropbox.com/s/50b1dyqnii...-2017.rwp?dl=1

Granders Y2 vet jag inte om den finns att ladda ner längre tyvärr. I mina scenarion har jag använt den istället för Västtågen/Regina. Kan förstås ändra det till ett mer tillgängligt tåg! Det går också lätt att byta ut tåg i RW_Tools.

När det kommer till att min dator inte skulle klara av att ladda scenariot, så misstror jag dig, det skulle isåfall ha av saknade assets att göra. Då jag har ett 11 GB grafikkort, och ja resten ser du själv. Men datorn i sig prestandamässigt släpar inte efter.

https://gyazo.com/fdc0082a005c405243e6284df379cb60

Mvh
Glawiel besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-07-22, 12:20   #324
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 525
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Glawiel Visa inlägg
Nu får du förklara, var tar jag bort tågen i RW_tools?
Under Scenarios kan du redigera scenarion. Där finns ett antal olika "swap"-möjligheter, "swap selected item", "swap identical", "swap in ALL scenarios for this route".
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-10-05, 06:06   #325
tågfreak 96
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2009
Ort: halland Sverige
Inlägg: 314
Standard Saknar Assets

Går det att få nån hjälp med att hitta vart jag får tag i dom assets som saknas. Ser att vissa är från Hamburg-Lubeck rutten vilken jag äger.(edit)
Har precis startat rutten och den laddar som den ska och verkar fullt körbar & nästan allt som är nära spåren är där. Saknar dock en del assets runt Jönköping C som man kan se på bilden.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20191005051722_1.jpg (210.4 KB, 79 visningar)
Bifogade filer
Filtyp: zip Missing Assets.zip (101.5 KB, 3 visningar)
__________________

Senast redigerad av tågfreak 96 den 2019-10-05 klockan 06:32.
tågfreak 96 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-10-05, 14:40   #326
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 075
Standard

Hej Tågfreak!
Jag kollade missing assets.
Du saknar Cajon Pass såg jag. Cajon Pass slopades för några år sen med TS-uppdateringar. https://steamdb.info/app/208307/ Prova denna länk.

Har du hämtat Trollhattan_Assets som finns i min signatur?
Konstigt att du saknar några av H-L. Det är en betalrutt.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-10-05, 18:03   #327
tågfreak 96
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2009
Ort: halland Sverige
Inlägg: 314
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej Tågfreak!
Jag kollade missing assets.
Du saknar Cajon Pass såg jag. Cajon Pass slopades för några år sen med TS-uppdateringar. https://steamdb.info/app/208307/ Prova denna länk.

Har du hämtat Trollhattan_Assets som finns i min signatur?
Konstigt att du saknar några av H-L. Det är en betalrutt.
Dina assets har jag laddat ner och installerat. Och Cajon pass verkar det som att den inte går att få tag i längre. Är dock fundersam över varför jag saknar H-L assets när jag har rutten.
__________________
tågfreak 96 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-10-05, 19:49   #328
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 525
Standard

Det är alltså stationshuset/bussterminalen i Jönköping som kommer från Cajon Pass. Den rutten följde med RW på den tiden när jag började bygga så jag räknade kallt med att alla skulle ha assets därifrån, men nu är vi här åtta år senare...

Ingen 3D-byggare som vill ta sig an stationshuset?
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-10-06, 11:18   #329
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 075
Standard

Hej tågfreak!
Prova ladda hem där!
https://steamcommunity.com/app/24010...scn=1570315788 för 25.50 Euro

Senast redigerad av Totte den 2019-10-06 klockan 11:27.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-10-06, 15:02   #330
tågfreak 96
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2009
Ort: halland Sverige
Inlägg: 314
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej tågfreak!
Prova ladda hem där!
https://steamcommunity.com/app/24010...scn=1570315788 för 25.50 Euro
Köpte precis det dock så vägrar programmet att ladda ner banan.
Lyckades dock efter lite lirkande att få det till o funka hoppas jag.
Sen så verkar jag ha problem med järnvägskorsningarna att vissa är igång hela tiden eller aldrig går igång helt är det vanligt eller gör jag fel när jag skapar mina freeroam scenarios.
(edit) Har kollat rutten med RW Tools och det mesta som saknas kommer från RDSL & Foliage01 som jag inte lyckats lista ut var det finns att få tag i.
__________________

Senast redigerad av tågfreak 96 den 2019-10-06 klockan 16:55.
tågfreak 96 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:05.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009