Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2019-10-03, 14:06   #1
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard Error

Hej!
Jag fick många gånger error meddelande samband med krascher.
Min dator har 16Gb minne, är det för lite, eller...?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg error.jpg (15.7 KB, 99 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2019-10-03, 14:44   #2
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 627
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Det borde inte ha med det, har visserligen också 16Gb i minne och får med det meddelande ibland. Men läste någonstans för ett tag sedan att det kunde ha med grafiken att göra.
Men kan vara ute och cycklar.
Har installerat Windows 10 och bytt grafikkort med minne från 2Gb till 3Gb i helgen.
Har inte testat ännu då det är mycket program och tillägg att installera. Kan bara hoppas detta är lösningen.
__________________

Smajlet

Senast redigerad av smajlet den 2019-10-03 klockan 16:26.
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-10-03, 15:49   #3
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard

Java?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-10-04, 05:15   #4
tågfreak 96
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2009
Ort: halland Sverige
Inlägg: 314
Standard

Får samma meddelande på min dator som har 32gb ram samt en GTX1080 i. Händer oftast när jag tabbar ur spelet. Har för mig att det har & göra med nån sort minne i spelet. (edit)
Precis kollat runt lite och verkar som att det har att göra med att grafikkortet kört slut på sitt minne eller att Ram minnet tog slut händer oftast med dom som kör 32bit versionen.
__________________

Senast redigerad av tågfreak 96 den 2019-10-04 klockan 05:19.
tågfreak 96 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-10-04, 23:23   #5
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard

Då måste man spara oftare under ruttbygge för att inte ska hända igen.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-10-09, 20:09   #6
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard

Hej igen!
Jag provade genom att tömma all Scenario. Sen startar jag RW64 med editor-läge och det gick bra.
Men tyvärr går det inte att skapa ny scenario. Det är nåt fel på TS2020 inom scenario-funktionen, tror jag. Vad tror ni?
Någon som är duktig på engelska och dator, skulle kunna fråga DTG vore jag mycket tacksam.

Senast redigerad av Totte den 2019-10-09 klockan 20:12.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-10-16, 10:15   #7
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard

Kan frysningen vara orsaken? https://www.sweclockers.com/forum/tr...ndows-10-64bit
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 20:07.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009