Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Auran Trainz > Trainz - Allmänt om Trainz

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2007-10-11, 20:18   #1
Kvarne
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: STHLM, , Sweden.
Inlägg: 1 462
Skicka ett meddelande via ICQ till Kvarne Skicka ett meddelande via MSN till Kvarne
Standard Service Packs till TRS2004...?

Hejsan!

Jag fick ett ryck och installerade mitt TRS2004 på min nya burk just.
Men jag hittar inte sidan hos Auran där man kan ladda ner Service Packs till TRS2004..?

De har väl inte tagit bort dem...? Behöver dem för att få en viss C20 att fungera med TRS2004....
__________________
Mvh: Kvarne
--------------------

6666 *Sthlms Sexigaste buss*(Scania CR112 CLAA)
SL H10
Kvarne besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2007-10-11, 20:30   #2
Slash2
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Göteborg
Inlägg: 796
Standard

Ta en titt här!
Slash2 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-11, 20:32   #3
Kvarne
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: STHLM, , Sweden.
Inlägg: 1 462
Skicka ett meddelande via ICQ till Kvarne Skicka ett meddelande via MSN till Kvarne
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Slash2

Tack, men jag får bara "Webbsidan kan inte visas" när jag försöker gå på länken till SP2....

Sen måste jag fråga....det var så länge sedan jag höll på med TRS....behöver man inte tanka ner SP1 innan man tankar ner SP2...? Och vart tog SP3 vägen..?
__________________
Mvh: Kvarne
--------------------

6666 *Sthlms Sexigaste buss*(Scania CR112 CLAA)
SL H10
Kvarne besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-11, 21:13   #4
Slash2
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Göteborg
Inlägg: 796
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kvarne
Tack, men jag får bara "Webbsidan kan inte visas" när jag försöker gå på länken till SP2....

Sen måste jag fråga....det var så länge sedan jag höll på med TRS....behöver man inte tanka ner SP1 innan man tankar ner SP2...? Och vart tog SP3 vägen..?
ingen aning om varför SP1 och SP3 inte behövs, "det bara är så" det var ett tag sen jag laddade ner dessa Service Packs, så jag vet inte om Auran tagit bort SP2
Slash2 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-11, 21:42   #5
Rojje
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Jan 2002
Ort: Stockholm
Inlägg: 732
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kvarne
Men jag hittar inte sidan hos Auran där man kan ladda ner Service Packs till TRS2004..?
http://www.auran.com/TRS2004/servicepacks_f.php
__________________

M.v.h Rojje
Rojje besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-12, 10:00   #6
Kvarne
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: STHLM, , Sweden.
Inlägg: 1 462
Skicka ett meddelande via ICQ till Kvarne Skicka ett meddelande via MSN till Kvarne
Standard

Tack, men så enkelt skulle det inte vara!

Kan inte starta TrS 2004....
Får bara
"Fatal Error"
Hardware Acess Violation
Call Stack
Unabel to gather full diagnostics"

Jag kör med Windows Vista på en splitter ny dator...varför detta fel..?
Fungerar inte TRS2004 med Vista...?

(Det funkar ej heller när jag kör det med kompatibilitet Win XP Service Pack2)
__________________
Mvh: Kvarne
--------------------

6666 *Sthlms Sexigaste buss*(Scania CR112 CLAA)
SL H10
Kvarne besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-12, 11:42   #7
Rojje
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Jan 2002
Ort: Stockholm
Inlägg: 732
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kvarne
Tack, men så enkelt skulle det inte vara!

Kan inte starta TrS 2004....
Får bara
"Fatal Error"
Hardware Acess Violation
Call Stack
Unabel to gather full diagnostics"

Jag kör med Windows Vista på en splitter ny dator...varför detta fel..?
Fungerar inte TRS2004 med Vista...?

(Det funkar ej heller när jag kör det med kompatibilitet Win XP Service Pack2)
Kolla in tråden nedan Kvarne, där kanske du hittar något?

http://forums.uktrainsim.com/viewtop...b0818ddd92edc1
__________________

M.v.h Rojje
Rojje besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-12, 13:53   #8
Kvarne
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: STHLM, , Sweden.
Inlägg: 1 462
Skicka ett meddelande via ICQ till Kvarne Skicka ett meddelande via MSN till Kvarne
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rojje
Kolla in tråden nedan Kvarne, där kanske du hittar något?

http://forums.uktrainsim.com/viewtop...b0818ddd92edc1
Gjorde mig inte särskilt klokare....har uppdaterat graffekortet till senaste drivisarna, men det hjälpte ej....
__________________
Mvh: Kvarne
--------------------

6666 *Sthlms Sexigaste buss*(Scania CR112 CLAA)
SL H10
Kvarne besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-12, 14:24   #9
Kvarne
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: STHLM, , Sweden.
Inlägg: 1 462
Skicka ett meddelande via ICQ till Kvarne Skicka ett meddelande via MSN till Kvarne
Standard

Tack vare allas våran Fredrik har jag, efter att ha tagit bort introvideon, fått sprutt på TRS....men när jag nu tänkte ladda ner SP2 så får jag problem;

Jag har BUILD 686 och när jag då ska klicka på länken på Aurans TRS2004 sida så får jag bara "Sidan kan inte visas"....Någon som vet nått annat ställe att tanka ner denna SP....?
__________________
Mvh: Kvarne
--------------------

6666 *Sthlms Sexigaste buss*(Scania CR112 CLAA)
SL H10
Kvarne besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-12, 14:46   #10
Sparkfot
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2005
Inlägg: 1 686
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kvarne
Tack vare allas våran Fredrik har jag, efter att ha tagit bort introvideon, fått sprutt på TRS....men när jag nu tänkte ladda ner SP2 så får jag problem;

Jag har BUILD 686 och när jag då ska klicka på länken på Aurans TRS2004 sida så får jag bara "Sidan kan inte visas"....Någon som vet nått annat ställe att tanka ner denna SP....?
Jag fick sprut på mitt trs direkt efter installation och nu har jag sp2 påväg ner.
Sparkfot besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-12, 16:24   #11
Kvarne
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: STHLM, , Sweden.
Inlägg: 1 462
Skicka ett meddelande via ICQ till Kvarne Skicka ett meddelande via MSN till Kvarne
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sparkfot
Jag fick sprut på mitt trs direkt efter installation och nu har jag sp2 påväg ner.
Vart tankar ner du ner den ifrån...?
Den från auran(Build 686) vägrar fungera för mig....får bara "Sidan kan inte visas"....
__________________
Mvh: Kvarne
--------------------

6666 *Sthlms Sexigaste buss*(Scania CR112 CLAA)
SL H10
Kvarne besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-13, 17:28   #12
Sparkfot
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2005
Inlägg: 1 686
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kvarne
Vart tankar ner du ner den ifrån...?
Den från auran(Build 686) vägrar fungera för mig....får bara "Sidan kan inte visas"....
Var en ungersk mirror, jag har build 753.
Sparkfot besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-13, 19:35   #13
Rc1166
Niträknare & STW-member
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Segeltorp, , Sweden.
Inlägg: 1 428
Standard

Om jag hittar rätt i mina gamla anteckningar är build 686 Trainz Railway simulator Dvs den engelska versionen som distribuerades av Just trainz.
Det fanns en 686 to 2370 på Just trainz hemsida men den verkar inte finnas kvar. Det finns en kommentar att den TRS 2004 dom har kvar i lager är uppdaterad till build 2370.
Om du inte hittar en lösning före dess så skriv ett meddelande på www.auran.com/helpdesk så hoppas jag Alan hinner titta på det under måndagen och kan ge dig ett svar på måndag morgon
__________________
Kenny
Rc1166 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-13, 21:31   #14
Sparkfot
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2005
Inlägg: 1 686
Standard

Jag fick igång mitt trs efter att ha laddat ner sp2/4 och har nu version 2365, rutterna funkar bra förutom att det känns som att det små rycker lite när man kör.
Sparkfot besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 14:23.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009