Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2017-09-23, 23:23   #166
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 690
Standard

Är det bara jag ser glasrutan konstigt ut?
Da och Rc ser ut så.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20170923204414_1.jpg (235.8 KB, 91 visningar)

Senast redigerad av Totte den 2017-09-23 klockan 23:24.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-09-24, 19:08   #167
newS
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2007
Ort: Ostfreesland/Tyskland
Inlägg: 559
Standard

I do not have this.
__________________
newS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-09-24, 19:47   #168
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 690
Standard

Kan det vara grafikinställningar, eller?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-09-24, 20:55   #169
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 690
Standard

Nu löste det sig. Det var grafikinställningar Frontsettnings_Masterdetail låg på anpassning så jag ändrade till högst. Gråa prickarna är borta.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-10-02, 17:24   #170
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 690
Standard

Hej!
Är det högsta man kan ställa in?
Det händer med vissa objekten inte visar med den inställningen.
Vad tror ni? Händer det samma sak för er?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Inst.jpg (121.8 KB, 55 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-10-02, 18:01   #171
mibl
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Jönköping
Inlägg: 191
Standard

Det kan inte vara det lilla reglaget längst nere till vänster som spökar? Det bör stå på 10, annars blir en del objekt osynliga.
Hos mig verkar den alltid stå på 9 när jag öppnar rutten så det första jag gör är att flytta reglaget längst ut till höger.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20171002174946_1_LI.jpg (101.9 KB, 54 visningar)
mibl besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-10-02, 19:29   #172
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mibl Visa inlägg
Det kan inte vara det lilla reglaget längst nere till vänster som spökar? Det bör stå på 10, annars blir en del objekt osynliga.
Hos mig verkar den alltid stå på 9 när jag öppnar rutten så det första jag gör är att flytta reglaget längst ut till höger.
Hej!
Det står på 10 då jag öppnar rutten.
En sak jag inte begriper på är Anti-Aliasing och Texturfiltrering. Vad de har för betydelse och hur funkar de?
Vilken alternativ ska jag ta inom Anti-Aliasing? och Texturfiltrering?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-10-02, 20:21   #173
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 903
Question

Citat:
Ursprungligen postat av mibl Visa inlägg
Det kan inte vara det lilla reglaget längst nere till vänster som spökar? Det bör stå på 10, annars blir en del objekt osynliga.
Hos mig verkar den alltid stå på 9 när jag öppnar rutten så det första jag gör är att flytta reglaget längst ut till höger.
Hej
Hur får du fram detta fönster ?


Hur lång är den synliga gränsen för typ forest.
Detta borde någon veta.
Går det att förlänga denna synlighets-gräns ?
__________________


Senast redigerad av Hawk den 2017-10-02 klockan 20:28.
Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-10-02, 21:34   #174
mibl
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Jönköping
Inlägg: 191
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hawk Visa inlägg
Hej
Hur får du fram detta fönster ?


Hur lång är den synliga gränsen för typ forest.
Detta borde någon veta.
Går det att förlänga denna synlighets-gräns ?

Hej

Fönstret kommer endast upp i editorn, längst ner till vänster.

Jag vet inte om man kan ställa in den synliga gränsen för objekt någon annanstans än i Settings - Advanced - View distance.
mibl besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:24.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009