Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2019-01-02, 17:00   #46
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 519
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Undantag är Jönköping går bra.
Jag provkörde just på Jönköpingsbanan och såg att jag saknar plattformar (newS varianter) i 64-bitarsversionen. I 32 sitter plattformarna som de ska.
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-01-12, 21:26   #47
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 019
Standard

Är det fel på mina rutter Trollhättan och Bergensbanen när jag startar rutten med Rw64? Under uppladdning av rutten så låser skärmen sig och svarar inte. Finns det en felsökning? Jag vill inte vara tjatig.
Man får ingen vettig svar på.
Jag tror att Rw64 är fiasko!
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-06, 18:04   #48
germundal
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: Linköping, Sweden
Inlägg: 228
Standard

Det tog ett tag men nu kanske!

https://live.dovetailgames.com/live/...-available-now

Citat:
In response to your feedback, today we are releasing an update to the TS19 64-bit Editor:
64-bit editor crash fixes
Fixed an issue where creating/editing a route in the 64-bit editor would potentially corrupt signalling, track-linked objects (such as road crossings), track markers and/or complicated crossovers/junctions
Update Size: 18MB
__________________
ArvidG03SWE

germundal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-06, 19:56   #49
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 019
Standard

Var hämtar man uppdateringsfilen?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-06, 20:39   #50
germundal
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: Linköping, Sweden
Inlägg: 228
Standard

Om inte spelet uppdateras av sig själv på steam står det att du ska verifera spelfiler.
__________________
ArvidG03SWE

germundal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-06, 21:15   #51
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 3 951
Wink mest absent-minded...

Knepigt, jag som nog är den mest "absent-minded"
TS användare, har inga som helst problem med TS 64, skumt !!!
Alla rutter jag kör i 64 bit, funkar utan problem.
Men någon skillnad kan jag inte se "dåligt" !

Vad skall man då ha för glädje av 64 bit ??
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-07, 00:38   #52
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 019
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av germundal Visa inlägg
Om inte spelet uppdateras av sig själv på steam står det att du ska verifera spelfiler.
Det hjälpte inte mig alls.
Hur kan ni starta både RW32 och RW64, men inte för mig. Jag kan antingen få igång 32 eller 64. OpenAL32.dll samma filnamn i 2 mappar vardera 32bit och 64bit.
Om ni vill kolla de 2 mapparna, de finns i Steam/steamapps/common/Railworks/install/openAL.

Senast redigerad av Totte den 2019-03-07 klockan 00:51.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-13, 19:42   #53
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 150
Standard

För mig funkar 64 klockrent, men ditt Lilla Edet scenario Totte som också funkar med Y6 hänger sig dock hårt utanför SCA fabriken, förmodligen ett fel i scenariot?
Åke
Akki besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-13, 21:41   #54
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 019
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Akki Visa inlägg
För mig funkar 64 klockrent, men ditt Lilla Edet scenario Totte som också funkar med Y6 hänger sig dock hårt utanför SCA fabriken, förmodligen ett fel i scenariot?
Åke
Prova med RW32.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-13, 22:13   #55
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 3 951
Smile ärligt talat

Vad skall man ha för glädje av 64 bit ??
är det avsett för framtida förändringar...

Finns det över huvud taget någon anledning att starta RW 64, 34 bit är ju exakt samma..
__________________


Senast redigerad av Hawk den 2019-03-13 klockan 22:20.
Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-13, 23:28   #56
germundal
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: Linköping, Sweden
Inlägg: 228
Standard

Totte: tveksam om jag fick uppdateringen eller inte. Märkte inte av någon installation. Fungerar gör det iallafall.

Akki: Jo samma sak gäller här, märkligt är det.


64:bit är mer stabilt och klarar mer. 64:bit klarar mer tåg och längre rutter utan att få slut på utrymme. TS 64:bit må ha buggar och är inte lika stabilt som det "borde" vara. Och jag hoppas att DTG jobbar på en lösning för detta. Men det fungerar fortfarande bättre för dom flesta, än vad 32:bit gör.
För mig så är det ovanligt att spelet krashar när jag kör 64:bitars.

Det ända man kan göra om det inte fungerar är att be om hjälp från DTG själva. Skriv till dom här så ska dom svara inom kort. Värt ett försök.
https://dovetailgames.kayako.com/Tickets/Submit
__________________
ArvidG03SWE

germundal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-14, 13:36   #57
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 019
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Akki Visa inlägg
För mig funkar 64 klockrent, men ditt Lilla Edet scenario Totte som också funkar med Y6 hänger sig dock hårt utanför SCA fabriken, förmodligen ett fel i scenariot?
Åke
Hej!
Kan du ge mig exakta positionen? Så jag kan kolla vad som orsakar.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-17, 09:06   #58
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 150
Standard

Totte - körde i 32-bitar versionen och då fungerade scenariot fram till Lilla Edets station.
Så det verkar vara 64-varianten som inte fungerar. Ska köra en integritetskontroll och pröva 64-bitar igen.
Akki besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-17, 21:23   #59
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 019
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Akki Visa inlägg
Totte - körde i 32-bitar versionen och då fungerade scenariot fram till Lilla Edets station.
Så det verkar vara 64-varianten som inte fungerar. Ska köra en integritetskontroll och pröva 64-bitar igen.
Hur gick det?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-18, 18:09   #60
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 150
Standard

Nej, integritetskontroll hjälpte inte, hänger sig utanför pappersbruket i 64-bitarsläge, bilägger bild på var.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Skärmklipp2.JPG (188.6 KB, 27 visningar)
Akki besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 07:08.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009