Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > BVE > Allmänt om BVE

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2011-06-13, 22:42   #1
josu
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2010
Ort: Sverige
Inlägg: 296
Skicka ett meddelande via Skype™ till josu
Standard Svensk version av OpenBVE?

Håller på att översätta OpenBVE till svenska, och det är till och med enkelt!
Jag bara undrar, är det någon som är intresserad?
__________________
Med vänlig hälsning
Josu (hemsida / Steam)
josu besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2011-06-14, 01:13   #2
GBSF
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2010
Ort: Söder, Stockholm, Sweden
Inlägg: 652
Skicka ett meddelande via MSN till GBSF
Standard

Jag är intresserad! Blir trevligt med en Svensk version!
GBSF besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-06-14, 09:00   #3
henrik645
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2010
Ort: Nacka
Inlägg: 375
Standard

OpenBVE på svenska? Ja tack!
__________________
Henrik.V
henrik645 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-06-14, 11:43   #4
Bombardier Train
Tidigare Ruben
 
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 907
Standard

Är också intresserad av det.
__________________
//Bombardier Train


Bombardier Train besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-06-14, 12:08   #5
josu
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2010
Ort: Sverige
Inlägg: 296
Skicka ett meddelande via Skype™ till josu
Standard

Bra! Då fortsätter jag översätta! Dock kommer å, ä och ö inte finnas med...
__________________
Med vänlig hälsning
Josu (hemsida / Steam)
josu besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-06-14, 12:12   #6
GBSF
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2010
Ort: Söder, Stockholm, Sweden
Inlägg: 652
Skicka ett meddelande via MSN till GBSF
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av josu Visa inlägg
Bra! Då fortsätter jag översätta! Dock kommer å, ä och ö inte finnas med...
Ja, de funkade inte i Engelska versionen också. Är du duktig med MSTS?
GBSF besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-06-14, 12:23   #7
josu
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2010
Ort: Sverige
Inlägg: 296
Skicka ett meddelande via Skype™ till josu
Standard

Nej, jag är dålig på MSTS! Ville du något särskilt?
__________________
Med vänlig hälsning
Josu (hemsida / Steam)
josu besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-06-14, 12:24   #8
Bombardier Train
Tidigare Ruben
 
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 907
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av josu Visa inlägg
Bra! Då fortsätter jag översätta! Dock kommer å, ä och ö inte finnas med...
Konstigt, gjorde en test-översättning till svenska för skoj skull, och då syns å, ä och ö.

Eller är det bara när man är inne i spelet och kör som det inte funkar?
OpenBVE.jpg
__________________
//Bombardier Train


Bombardier Train besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-06-14, 12:28   #9
josu
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2010
Ort: Sverige
Inlägg: 296
Skicka ett meddelande via Skype™ till josu
Standard

Kör med XP!? Du kör väl med Vista/7an?
__________________
Med vänlig hälsning
Josu (hemsida / Steam)
josu besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-06-14, 12:36   #10
GBSF
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2010
Ort: Söder, Stockholm, Sweden
Inlägg: 652
Skicka ett meddelande via MSN till GBSF
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bombardier Train Visa inlägg
Konstigt, gjorde en test-översättning till svenska för skoj skull, och då syns å, ä och ö.

Eller är det bara när man är inne i spelet och kör som det inte funkar?
Bifogad fil 44130
Jag kör Windows 7 och för mig syns inte ÅÄÖ.
GBSF besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-06-14, 12:39   #11
Bombardier Train
Tidigare Ruben
 
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 907
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av josu Visa inlägg
Kör med XP!? Du kör väl med Vista/7an?
Japp, Win. 7 Professional. Har du provat att skriva å, ä och ö med teckenkoder? Då kanske programmet tolkar bokstäverna rätt?
http://www.flowsim.se/picts/html/tec...ciitabell.html

Förresten, när ni redigerar .cfg-filerna, använder ni Anteckningar då?
__________________
//Bombardier Train



Senast redigerad av Bombardier Train den 2011-06-14 klockan 12:40.
Bombardier Train besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-06-14, 14:27   #12
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 093
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av GBSF Visa inlägg
Ja, de funkade inte i Engelska versionen också. Är du duktig med MSTS?
MSTS på svenska finns redan här: http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=2900
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 09:37.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009