Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Microsoft Trainsimulator / Open Rails > MS Trainsimulator - Allmänt om MS Trainsimulator / Open Rails

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2013-02-24, 20:50   #16
hallonet99swe
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2012
Ort: Oskarström, Halmstad
Inlägg: 154
Skicka ett meddelande via MSN till hallonet99swe
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av micke321 Visa inlägg
Allt MSTS kan det inte vara fel på.. Med tanke på att jag har kikat på länkarna och inte hittat massor med fel. Vissa rutter låg fortfarande på fel server men det är nu åtgärdat.
OK bra jag ska testa igen
__________________
Windows 8/10 AMD fix
http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=35781

Ägare till följande Tåg simulatorer:
Microsoft Train Simulator
Rail Simulator (Origin)
DTG Train Simulator 2015/2013(DLCs) (Steam)

Video: Hur man skapar en path i msts

hallonet99swe besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-02-24, 20:52   #17
hallonet99swe
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2012
Ort: Oskarström, Halmstad
Inlägg: 154
Skicka ett meddelande via MSN till hallonet99swe
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hallonet99swe Visa inlägg
OK bra jag ska testa igen
Fungerar inte jag får fortfarande file not found on this server på water och grenigebanan,musispårvägen också
__________________
Windows 8/10 AMD fix
http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=35781

Ägare till följande Tåg simulatorer:
Microsoft Train Simulator
Rail Simulator (Origin)
DTG Train Simulator 2015/2013(DLCs) (Steam)

Video: Hur man skapar en path i msts

hallonet99swe besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-02-24, 20:57   #18
micke321
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2001
Ort: Lyrestad, , Sweden
Inlägg: 1 646
Skicka ett meddelande via MSN till micke321
Standard

Om du bara lugnar dig lite.. Slrev i PM att servern håller på att uppdateras.. Skickar upp lite filer som låg fel just nu. HTML filerna skickas upp först. Så det är på G...... Säger till när det är klart.
__________________
MVH, Mikael
Webbmaster på Banbyggarna.se
Vill Ni se fler järnvägsbilder, besök gärna min sida - där Ni även kan läsa om min MJ-samling och se tågfilmer.



http://www.micke-andersson.se http://www.banbyggarna.se http://mikaelsgallery.fotopic.net/
micke321 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-02-24, 21:22   #19
hallonet99swe
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2012
Ort: Oskarström, Halmstad
Inlägg: 154
Skicka ett meddelande via MSN till hallonet99swe
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av micke321 Visa inlägg
Om du bara lugnar dig lite.. Slrev i PM att servern håller på att uppdateras.. Skickar upp lite filer som låg fel just nu. HTML filerna skickas upp först. Så det är på G...... Säger till när det är klart.
OK micke jag ska inte tjata mer utan du säger till när det är klart tro du att du kan ladda upp en rc2 hytt när du endå e i farten
__________________
Windows 8/10 AMD fix
http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=35781

Ägare till följande Tåg simulatorer:
Microsoft Train Simulator
Rail Simulator (Origin)
DTG Train Simulator 2015/2013(DLCs) (Steam)

Video: Hur man skapar en path i msts

hallonet99swe besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-02-24, 21:34   #20
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 535
Standard

Rc2-hytt följer med Knubbsälens Rc-paket.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-02-24, 21:49   #21
hallonet99swe
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2012
Ort: Oskarström, Halmstad
Inlägg: 154
Skicka ett meddelande via MSN till hallonet99swe
Standard

Ok en annan sak varför får jag texture error ncleantracks1.ace och ncleantracks2.ace jag har ju installerat xtracks på grenningebanan
__________________
Windows 8/10 AMD fix
http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=35781

Ägare till följande Tåg simulatorer:
Microsoft Train Simulator
Rail Simulator (Origin)
DTG Train Simulator 2015/2013(DLCs) (Steam)

Video: Hur man skapar en path i msts

hallonet99swe besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-02-24, 22:04   #22
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 535
Standard

Då har du inte laddat ner alla delar/installerat korrekt.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-02-24, 22:10   #23
hallonet99swe
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2012
Ort: Oskarström, Halmstad
Inlägg: 154
Skicka ett meddelande via MSN till hallonet99swe
Standard

JO GB1 GB 2 GB 3 GB 4 jag gjorde som där stod
__________________
Windows 8/10 AMD fix
http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=35781

Ägare till följande Tåg simulatorer:
Microsoft Train Simulator
Rail Simulator (Origin)
DTG Train Simulator 2015/2013(DLCs) (Steam)

Video: Hur man skapar en path i msts

hallonet99swe besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-02-24, 22:13   #24
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 535
Standard

Försök en gång till. Och ta bort den illegala länken i din signatur. Sånt sysslar vi inte med här!
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 00:57.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009