Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Auran Trainz > Trainz - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2020-06-30, 00:22   #16
simmpe29
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2019
Ort: Stockholm
Inlägg: 8
Standard Map

Någon som har en bra map för tågen skulle gärna vilja spela på den
simmpe29 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-30, 00:23   #17
simmpe29
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2019
Ort: Stockholm
Inlägg: 8
Standard map

Allt funkar nu men någon som har en bra map att köra på?
simmpe29 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-07-01, 14:23   #18
svfijotunn
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2006
Inlägg: 15
Standard

Har byggt om och fixat och haft mig på Svoyagers tunnelbanerutt, nu går den i trs2019 men behövs ju lite delar, men ska se om jag kan få upp den.
svfijotunn besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-07-01, 14:45   #19
svfijotunn
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2006
Inlägg: 15
Standard

Hoppas den funkar, saknar lite delar men funkar utmärkt endån.
Bifogade filer
Filtyp: cdp Stockholm Subway 3.1.cdp (2.49 MB, 6 visningar)
svfijotunn besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-07-09, 13:06   #20
simmpe29
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2019
Ort: Stockholm
Inlägg: 8
Standard :)

Tack så mycket. Men problemet är att jag inte har alla saker nerladdat så ser bara en bro. Men vet du vart man kan ladda ner eller få av dig?
simmpe29 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-07-09, 13:57   #21
simmpe29
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2019
Ort: Stockholm
Inlägg: 8
Standard

Saknar tunneln och spåret. Kan man få dom av dig genom att du laddar upp dom på files.fm?
simmpe29 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-07-09, 17:15   #22
svfijotunn
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2006
Inlägg: 15
Standard

Prova att i content manager , markera rutten och tryck download. så borde den ladda ner det mesta som behövs
svfijotunn besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-07-09, 19:23   #23
simmpe29
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2019
Ort: Stockholm
Inlägg: 8
Standard

När jag går in där och klickar import content files så får jag upp två varningar men resten laddar in bra. Laddar jag ner på fel sätt eller hur ska jag gå till väga?
Får fel på en som heter Fruängen och en till. Skulle gärna kunna hosta upp en slant om du kan hjälpa mig med detta!

Senast redigerad av simmpe29 den 2020-07-09 klockan 19:34.
simmpe29 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-07-09, 20:18   #24
Jockes
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Södertälje
Inlägg: 1 571
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av simmpe29 Visa inlägg
När jag går in där och klickar import content files så får jag upp två varningar men resten laddar in bra. Laddar jag ner på fel sätt eller hur ska jag gå till väga?
Får fel på en som heter Fruängen och en till. Skulle gärna kunna hosta upp en slant om du kan hjälpa mig med detta!
Och du trycker på Import Content låter det som du gör fel, leta upp rutten i Content Manager, högertryck på den, och välj "Download", borde vara högst upp. Content Manager letar då upp alla assets som saknas och finns på DLS. Det som inte finns där, klicka på rutten igen och välj "Shop dependencies", titta vilka det är som är "Unknown" och kopiera deras kuid-nummer och klistra in här, så ska vi försöka hjälpa dig!
__________________
//Joakim Wahlberg
Jockes besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-07-09, 22:10   #25
simmpe29
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2019
Ort: Stockholm
Inlägg: 8
Standard

Tack så mycket för det du skrev men är ny med detta och försöker att lära mig. Men har riktigt svårt att förstå. Finns det något sätt att se en video eller något annat så jag kan förstå lite mer
simmpe29 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-07-09, 23:49   #26
Jockes
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Södertälje
Inlägg: 1 571
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av simmpe29 Visa inlägg
Tack så mycket för det du skrev men är ny med detta och försöker att lära mig. Men har riktigt svårt att förstå. Finns det något sätt att se en video eller något annat så jag kan förstå lite mer
Förstår det! Försöker igen, med lite bilder. Jag gjorde laddade ner rutten U-Bahn Hamburg från DLS som referens här.


Här har jag laddat ner rutten. Det har "Missing kuids" och lyser då rött i Content Manager. Jag kan ladda ner det som finns på DLS (DLS=Download Station) genom att högertrycka på rutten och välja "Download". Detta tar en stund utan First Class Ticket. Alla tillbehör som saknas laddas då ner. Vissa objekt finns inte på DLS, utan då får du klicka på "Show Dependencies".


Ett nytt fönster öppnas, där ser du alla tillbehör rutten kräver. Här ser du vad det är som saknas. Det kan vara något tillbehör till ett annat objekt, eller i detta fel, två okända kuids. Markera båda, och högertryck. Välj "Shot assets in new Window".


Du får upp ett nytt fönster, och högst upp syns de två kuidsen som saknas i ren textformat, har markerat det på bilden för att förtydliga. Kopiera detta, och klistra in här, så ska vi nog kunna hjälpa dig.

(Klistra in såhär: <kuid:486260:1158>,<kuid:486260:1139>)

Är det något annat som fortfarande felar, fråga igen så ska vi försöka hjälpa!
__________________
//Joakim Wahlberg
Jockes besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal Igår, 12:09   #27
svfijotunn
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2006
Inlägg: 15
Standard

Har även använt mig lite av material för att förbättra från då jag tagit Stationer från bengans rutt
http://www.e-buzz.se/forum/showthrea...ght=tunnelbana

Sen vet jag att vissa Kuid är helt försvunna, Men saknas nå spec Kuid säg till så kanske jag kan Lägga till dem här.

Har som mål att göra Klart hela, dock så är Naturen runt omkring det som är jobbigt att få till.
svfijotunn besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal Igår, 16:07   #28
simmpe29
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2019
Ort: Stockholm
Inlägg: 8
Standard

Tack så mycket för allt ni har hjälpt mig ska försöka lite och se hur det funkar. Återkommer-
simmpe29 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 22:14.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009