Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > Landskapsdesign - DTG - Train Simulator 2015

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2012-07-25, 21:58   #31
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 851
Standard

Snygg bro, blir perfekt till rutten. Fint att nån hjälper till med lite objekt!
__________________
Mvh Pirpen
Pierre besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-25, 23:52   #32
Basse
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2004
Ort: Stockholm
Inlägg: 797
Standard

nåt sånt här blir det inne i RW. Nåt blev galet med texturen men det kommer fixas.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg vanersborg_bro.jpg (52.5 KB, 665 visningar)
__________________
/Tänk först. Tänk igen. Tänk igenom allt en gång till. Skriv sen.\\Basse
Basse besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-25, 23:56   #33
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 072
Standard

Hej!
Jättebra att det börjar likna nå´t! Kul!
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-26, 16:09   #34
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 072
Standard Trollhättan växer sakta...

Hej!
Jag kör EL18 med norska vagnar eftersom Linx och Bm73 inte finns till RW, stannar i Trollhättan under växande stad. Stationshuet är tillfälligt och skall tas bort efter riktiga huset.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg El18 i Thn.JPG (97.0 KB, 384 visningar)
Filtyp: jpg El18 i Thn1.JPG (87.5 KB, 381 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-29, 17:36   #35
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 072
Standard Svårt med bommar...

Hej!
Jag började med bommar mellan Vänersborg och Vargön, ack så svårt det här! Höll på brottas med den i flera timmar. Vet ej varför blir så.

Bild 1. Loket körs från Vän. Dödskalle blinkar.

Bild 2. X-stolpar lyser vita. Signalerna korrekta. Bilen kör på bommarna som blinkar röda ljus.

Bild 3. Loket åter mot Vän. Dödskalle blinkar. Bommarna fälls inte ner. Signalerna röda. Alltid, händer inte alls.

Är det bugg nå´t av dem?
Tacksam för vettig svar.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Bommar.JPG (83.5 KB, 343 visningar)
Filtyp: jpg Bommar1.JPG (72.3 KB, 343 visningar)
Filtyp: jpg Bommar2.JPG (99.3 KB, 342 visningar)

Senast redigerad av Totte den 2012-07-30 klockan 01:10.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-29, 17:55   #36
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 525
Standard

Jag har själv stångats en hel del med vägskydden och det som löste dom flesta problemen var att se till att jag hade rätt version av alla signaler. Tyvärr är det någon version där vägskyddsignalerna inte klarar av att huvudsignaler står "i vägen". Någon annan kanske kan fylla i exakt vilka filer det är som fungerar?
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-29, 18:10   #37
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 072
Standard

Nu lyser huvudsignal grön och blinkande vit, men fortfarande lyser V-signalen rött och bommarna vägrar ner.

Jag la dödskallelänken drygt 1 km före bommar och spårets hastighet är på 100 km/t. Är det för långt bort för länken att påverka bommarna?

Senast redigerad av Totte den 2012-07-29 klockan 18:18.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-30, 15:44   #38
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 072
Standard

Hej!
Ja, jag tog bort allt omkring korsningen även huvudsignalerna. Jag följde manualen i ordning och placerade ut först X-signaler 4st. Sen placerade jag en V-signal och sen 2 VF-signaler. Bommar väntade jag med. Sen testade jag med loket och vad fick jag se att allt funkar som det ska, men bilarna stannade inte!?
Sen placerade jag bommarna 2 vä och 2 hö, sen testade jag igen. Allt funkade utom X-sginaler (blinkar vit) och bilarna stannar inte heller.
Jag tror att en av dem är buggade!!! Kanske RW3?
Vägarna heter:
Road 2L Conc Pave
Road 2L Conc Pave T traff
SAD Inv. 2 lane Light Slow traff

Senast redigerad av Totte den 2012-07-30 klockan 16:08.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-30, 16:06   #39
Marcus Gustavsson
Tidigare v10
 
Reg.datum: Nov 2005
Ort: Halmstad
Inlägg: 2 512
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Ja, jag tog bort allt omkring korsningen även huvudsignalerna. Jag följde manualen i ordning och placerade ut först X-signaler 4st. Sen placerade jag en V-signal och sen 2 VF-signaler. Bommar väntade jag med. Sen testade jag med loket och vad fick jag se att allt funkar som det ska, men bilarna stannade inte!?
Sen placerade jag bommarna 2 vä och 2 hö, sen testade jag igen. Allt funkade utom X-sginaler (blinkar vit) och bilarna stannar inte heller.
Jag tror att en av dem är buggade!!!

Det svenska vägsystemet är ej avpassat för att stanna vägtrafiken.

själv har jag haft väldiga problem med att få dom att fungera på min bana, och det verkar framför allt som att problemet inte riktigt är bestående, för om jag rev upp och placera exakt som jag gjort tidigare så fungerade det, men inte nästa gång jag satte ut ett vägskydd.

Har inte riktigt kommit fram till vad problematiken ligger i..
Marcus Gustavsson besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-30, 16:13   #40
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 072
Standard

Jag uppdaterade inlägget 38.

MSTS är mycket lättare när det gäller sån´t!
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-30, 17:34   #41
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 072
Standard

Risken är jag känner för mig att lägga av RW om vägskyddet inte går att fixa.
Rutten kommer att ha många vägkorsningar så det är viktigt de funkar.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-31, 09:53   #42
henrik645
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2010
Ort: Nacka
Inlägg: 375
Standard

Hart tyvärr ingen lösning på vägskyddsproblemen, men jag måste säga att både rutten och objekten ser väldigt fina ut!
__________________
Henrik.V
henrik645 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-08-01, 19:49   #43
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 072
Standard

Tack Henrik!
Efter ha försökt att lösa, så går det inte! Vägskyddet fungerar inte, va trist!
Ruttbygget står nu stilla!
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-08-01, 20:05   #44
ocvn
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2010
Ort: Kongeriket Norge
Inlägg: 226
Standard

Er problemet at du ikke får trafikken til å stoppe når bommene er nede ?

Jeg tror ikke de svenske bommene er oppdatert slik at de skal stoppe trafikken, får de ble vel lagd før RW2 ?
__________________
ocvn
ocvn besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-08-01, 20:34   #45
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 072
Standard

Finns vägskyddet till RW3? Vägskydd består av bommar, V-signal, VF-signal och X-signal.

Senast redigerad av Totte den 2012-08-01 klockan 20:35.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 21:39.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009