Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Allmänt > Allmänt om tågsimulatorer

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2018-04-08, 01:36   #286
xpsom
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2017
Ort: Sergipe - Brasil
Inlägg: 6
Standard köpa RC-loco

Hej jag betalade 150 sek idag 07/04/2018 till Fredrik Skog - skogen@tripnet.se på Paypal för att köpa gemenskapsvaror Rc-Lok, du kan skicka länken för att ladda ner det här paketet.
xpsom besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-04-09, 19:24   #287
Jockes
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Södertälje
Inlägg: 1 443
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av xpsom Visa inlägg
Hej jag betalade 150 sek idag 07/04/2018 till Fredrik Skog - skogen@tripnet.se på Paypal för att köpa gemenskapsvaror Rc-Lok, du kan skicka länken för att ladda ner det här paketet.
Press the button "Members Area" in the top menu, and you'll find an download-link to the locomotive
__________________
//Joakim Wahlberg
Jockes besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-04-09, 23:50   #288
xpsom
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2017
Ort: Sergipe - Brasil
Inlägg: 6
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jockes Visa inlägg
Press the button "Members Area" in the top menu, and you'll find an download-link to the locomotive

Hej god eftermiddag fick jag inga länkar i mitt medlemmar område.
xpsom besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-04-10, 10:04   #289
Fredrik
Admin & STW-member
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 5 812
Standard

xpsom

Now you should see a license and be able to download.

//Fredrik
__________________
Fredrik
Din lokala fotograf - www.brightphoto.se
Fredrik besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-04-11, 08:10   #290
rallymodeller
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2016
Ort: Ontario, Canada
Inlägg: 1
Standard

I'm trying to buy the Rc pack, but when I press "Purchase", I get this message from Payson:

Citat:
Could not wrap requst. Invalid call to Payson: Invalid parameter (SenderEmail)

Please verify that your parameters were sent according to the api-documentation.
My email works fine, not sure what the issue is. Help!

--Jeremy
rallymodeller besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-05-03, 18:42   #291
xpsom
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2017
Ort: Sergipe - Brasil
Inlägg: 6
Standard

Jag laddade ner det men vid utackning ger det korrumperat datafel, kan någon hjälpa mig?

xpsom besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-05-03, 18:52   #292
xpsom
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2017
Ort: Sergipe - Brasil
Inlägg: 6
Standard

Nu kunde jag packa upp det var min ansökan, jag ska testa tack
xpsom besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-06-03, 22:06   #293
Tjatte
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2004
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 162
Skicka ett meddelande via MSN till Tjatte
Unhappy hej

jag vill järna att köpa rcloket det går inte går det inte att köpa mer tacksam för svara
Tjatte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-07-10, 22:01   #294
Tjatte
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2004
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 162
Skicka ett meddelande via MSN till Tjatte
Unhappy hej

det har medelandetCould not wrap request. Invalid call to Payson: Invalid parameter (SenderEmail)

Please verify that your parameters were sent according to the api-documentation. får jag när jag ska köpa rcloket
Tjatte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-16, 10:26   #295
niklaskull
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2018
Ort: Sweden
Inlägg: 3
Standard

Kan någon hinta om hur man aktiverar loket i editorn, vart hittar jag den?
Gäller train simulator.
niklaskull besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-16, 22:49   #296
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 799
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av niklaskull Visa inlägg
Kan någon hinta om hur man aktiverar loket i editorn, vart hittar jag den?
Gäller train simulator.
Lokföraren måste loket ha.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-16, 23:28   #297
niklaskull
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2018
Ort: Sweden
Inlägg: 3
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Lokföraren måste loket ha.
Ursäkta, är helt ny inom den här simulatorn. Vad menar du med att lokföraren måste ha loket?

Enligt readme:n har jag lagt till loket i utilities.exe och package manager.

Därefter står det:

"- activate the addon "sweden" --> "RailVehicles" in the editor"
Hur och vart gör jag det?
niklaskull besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-16, 23:35   #298
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 296
Standard

Välkommen till forumet..


Nu tar jag direkt ur minnet, för TS-burken är inte igång...

När du gått in i editorn och klickat på att editera aktivitet/lok etc (loket uppe till höger) så är det viktigt att du aktiverat just denna "developer", jag har för mig att Rc heter "Sweden" eller liknande.

Nu ska du kunna hitta loken.

När du valt och placerat ett lok på spåret, så måste du även placera en lokförare i loket.

Nu ska det bara vara att spara/gå ur editorn o köra.

Edit.

Direkt när du kommit in i editorn, så bland menyikonerna till vänster så har du en blå större box.
Under den har du en mindre blå box med en gul pilsymbol på. Klicka på den så kommer du till menyn där du aktiverar respektive "developer".
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se

Senast redigerad av Mazz den 2018-10-16 klockan 23:43.
Mazz besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-18, 13:12   #299
niklaskull
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2018
Ort: Sweden
Inlägg: 3
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Mazz Visa inlägg
Välkommen till forumet..


Nu tar jag direkt ur minnet, för TS-burken är inte igång...

När du gått in i editorn och klickat på att editera aktivitet/lok etc (loket uppe till höger) så är det viktigt att du aktiverat just denna "developer", jag har för mig att Rc heter "Sweden" eller liknande.

Nu ska du kunna hitta loken.

När du valt och placerat ett lok på spåret, så måste du även placera en lokförare i loket.

Nu ska det bara vara att spara/gå ur editorn o köra.

Edit.

Direkt när du kommit in i editorn, så bland menyikonerna till vänster så har du en blå större box.
Under den har du en mindre blå box med en gul pilsymbol på. Klicka på den så kommer du till menyn där du aktiverar respektive "developer".
Tack!

Jag har lyckats hitta där man aktiverar loket (tror jag iaf) Uppe i högra hörnet där va?

Hur man sen gör för att välja och placera ut loket har jag lite svårt att hitta och förstå.
Går det inte att göra det genom till exempel huvudmenyn där du väljer free roam och väljer loket ur en lista tillsammans med en järnväg?

Eller måste RC-loket ha en speciell järnväg som jag inte har inlagd?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20181017203543_1.jpg (75.7 KB, 60 visningar)

Senast redigerad av niklaskull den 2018-10-18 klockan 13:13. Anledning: La till bild
niklaskull besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-20, 20:29   #300
tågfreak 96
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2009
Ort: halland Sverige
Inlägg: 305
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av niklaskull Visa inlägg
Tack!

Jag har lyckats hitta där man aktiverar loket (tror jag iaf) Uppe i högra hörnet där va?

Hur man sen gör för att välja och placera ut loket har jag lite svårt att hitta och förstå.
Går det inte att göra det genom till exempel huvudmenyn där du väljer free roam och väljer loket ur en lista tillsammans med en järnväg?

Eller måste RC-loket ha en speciell järnväg som jag inte har inlagd?
Klicka på rutan med loket ovanför så kan du lägga in loket i på scenariot på banan.
Du måste dock vara i ett scenario för att kunna lägga loket på banan.
__________________
Kommentera gärna mina bilder

Senast redigerad av tågfreak 96 den 2018-10-20 klockan 20:31.
tågfreak 96 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 13:12.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009