Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Auran Trainz > Trainz - Allmänt om Trainz

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2020-07-10, 00:06   #1
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 4 178
Thumbs down Coal Country

Det var rea på Coal Country, så jag köpte den.
Men fy vilken skitrutt. .
Liten ynklig rutt med snålt med baseboard.
Tråkiga bakrundskulisser, för att dölja "stupen"
Ful dimma över hela rutten
Man ser stup överallt.
För att inte tala om dom hemskaste vändslingorna i varje ända av rutten, Jättestora med svart mark, så man blir spökrädd.
Jag kan inte rekomendera denna rutt, även till priset av 19.95 dollar
Bifogade bilder
Filtyp: jpg cc-mapp.jpg (46.8 KB, 192 visningar)
Filtyp: jpg cc2.jpg (65.1 KB, 193 visningar)
Filtyp: jpg cc-1.jpg (90.5 KB, 191 visningar)
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2020-07-10, 01:25   #2
Jockes
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Södertälje
Inlägg: 1 600
Standard

Ett tips, kolla på Download Station efter rutter, det finns hur många fina Freeware-rutter som helst där!

Tips på rutter som jag tyckte såg fina ut på bilder:
Schwäninger Land (Tysk rutt)
Central Europe (Centraleuropeisk rutt)
Large Fictional UK Route (Brittisk)
Trutnov-Kralovec-Zacler (Tjeckisk, men utan svajande träd)

Men din favorit, den hittar du nog själv.

En First Class Ticket är dock att rekommendera för att ladda ner rutter från DLS!
__________________
//Joakim Wahlberg
Jockes besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-07-29, 18:49   #3
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 4 178
Standard

Hej
letade efter "Schwäninger Land" men hittade inget på DLC.
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-08-16, 14:02   #4
CGD
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Inlägg: 881
Standard

Jag köpte också den banan för ett bra tag sedan för att ha till TANE som var relativt nytt då. Riktig skitbana men kanske inte riktigt av samma anledning. För det första så lurade jag mig själv för det finns en riktigt stor gratisbana, East Kentucky. som påminner om denna. Sedan det som gjorde mig mest irriterad och egentligen var orsaken till att jag slutade med Trainz var att allting är låst. Man är hänvisad till att köra deras upplagda rutter. Jag kan inte göra egna rutter på banan eller lägga till något. Det var ju möjligt med köpta banor tidigare.
CGD besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-08-21, 03:17   #5
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 4 178
Exclamation

Hej
I brist på annat, så tänkte jag fixa till "Coal Country", med fler baseboard.
Då kanske den blir trevligarte att köra på.

Nått jag inte kan förstå, är att många rutter har så snålt tilltaget med baseboard, det ser ju hemskt ut med dessa svindlande stup överallt.

Kan det ha något med FPS att göra ?
Så har jag tagit bort den fula dimman...
Bifogade bilder
Filtyp: jpg coal-line.jpg (145.1 KB, 135 visningar)
Filtyp: jpg coal-line-2.jpg (115.1 KB, 134 visningar)
__________________


Senast redigerad av Hawk den 2020-08-21 klockan 03:19.
Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-08-21, 12:56   #6
Jockes
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Södertälje
Inlägg: 1 600
Standard

Jag tror många ser rutten från hytten, det gör jag själv så, föredrar att bara ha ett eller två baseboards utanför själva spåren, det gör även så det laggar mindre när jag bygger. Så alla är vi olika där
__________________
//Joakim Wahlberg
Jockes besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-08-22, 18:05   #7
lan
Veteran
 
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Onsala, , Sweden.
Inlägg: 8 147
Standard

Håller fullständigt med Jockes, men om nu Hawk gillar att utvidga rutter så får han gärna syssla med det, huvudsaken är att det händer nåt !!!!!
__________________


"Det är kanske för sent att lära sig nåt nytt" - Bengan travesti
LAn
lan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-08-22, 21:50   #8
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 4 178
Smile

Citat:
Ursprungligen postat av lan Visa inlägg
Håller fullständigt med Jockes, men om nu Hawk gillar att utvidga rutter så får han gärna syssla med det, huvudsaken är att det händer nåt !!!!!
Hej
Tack Lan för ditt svar, se gärna mitt inlägg angående "Landskapsbygge"

http://www.e-buzz.se/forum/showpost....88&postcount=5
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-11-22, 02:21   #9
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 4 178
Unhappy

Citat:
Ursprungligen postat av Jockes Visa inlägg
Ett tips, kolla på Download Station efter rutter, det finns hur många fina Freeware-rutter som helst där!

Tips på rutter som jag tyckte såg fina ut på bilder:
Schwäninger Land (Tysk rutt)
Central Europe (Centraleuropeisk rutt)
Large Fictional UK Route (Brittisk)
Trutnov-Kralovec-Zacler (Tjeckisk, men utan svajande träd)

Men din favorit, den hittar du nog själv.

En First Class Ticket är dock att rekommendera för att ladda ner rutter från DLS!
Hej
Kan inte ladda hem något från DLC.
Så jag köpte "first klass ticket", men jag får inte igång denna ticket, står att jag måste acktivera "biljetten" men detta lyckas jag inte med.
Fy tusan vad krångligt Trainz är !!
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-11-22, 06:56   #10
benkegbg
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2005
Ort: Fort McMurray, Alberta, CANADA
Inlägg: 1 233
Standard

Har du fortfarande problem med att aktivera din FirstClassTicket?
Enligt Auran/N3V ska man göra så här:

Log in to MyTrainz using the account that you used to purchase the FCT.

Click on the Download Tickets in the left hand column.

Scroll down to check which ticket(s) are not activated and click Activate.

Prova det om du inte redan har försökt.
Hälsningar
__________________
Benkegbg
Är president i Bensland. Ett land där ALLA älskar att åka tåg.
benkegbg besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-11-22, 12:11   #11
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 4 178
Unhappy

Hej Benkegbg

jag har lycats att aktivera min ticket.
Men när jag installerade rutten så kommer detta upp.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg central-europ.jpg (87.8 KB, 70 visningar)
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-11-23, 03:22   #12
benkegbg
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2005
Ort: Fort McMurray, Alberta, CANADA
Inlägg: 1 233
Standard

Jag hämtade/laddade hem samma rutt och även med First Class Ticket tog det en mycket lång tid. Tittade inte på klockan men det var säkert över en timme.
Mer än 3000 objekts. Fick också rött med tydligt budskap om att många dependencies saknas.
Öppnade och tittade på rutten och det var inte vad jag trodde. Central Europe, vilket skämt. Jag trodde, eftersom det tog en sån evinnerlig tid att hämta, att det skulle vara stil med Tyskland, Belgien, Frankrike och alpländerna tillsammans eller något i den stilen.

Nä, mitt Bensland är, om inte större så i alla fall mycket finare.
Du kommer inte att bli besviken med Bensland, tror jag.

Men releasedatumet blir nog inte till jul som jag utlovat. Den är klar för släpp när den är färdig, vilket kanske inte sker förrän strax efter nyår.
Hälsningar
__________________
Benkegbg
Är president i Bensland. Ett land där ALLA älskar att åka tåg.
benkegbg besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-11-23, 11:48   #13
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 4 178
Standard

Hej
Tack för att du testade rutten.
Jag fick lämna datorn på hela natten, men har inte provat att köra på den.
Kan man avinstallera dom där tre tusen objekten ?

Ser fram emot att köra på din rutt Bensland
__________________


Senast redigerad av Hawk den 2020-11-23 klockan 11:50.
Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-11-23, 17:27   #14
benkegbg
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2005
Ort: Fort McMurray, Alberta, CANADA
Inlägg: 1 233
Standard

Att radera själva banan/rutten är inget problem. Bara markera Central Europe.... i listan och välj Delete.

Hur man raderar alla objekten vet jag inte. Men du kan ju använda sakerna i banor du skapar själv.

EDIT> Man kan sortera installerade objekt efter "Installed date". Därefter markera och radera. MEN jag tar inte ansvar för om det påverkar något annat i spelet.

Bengt
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Installation date.jpg (104.7 KB, 43 visningar)
__________________
Benkegbg
Är president i Bensland. Ett land där ALLA älskar att åka tåg.

Senast redigerad av benkegbg den 2020-11-23 klockan 18:06.
benkegbg besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-11-23, 22:37   #15
benkegbg
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2005
Ort: Fort McMurray, Alberta, CANADA
Inlägg: 1 233
Standard

Jag tog en chans i alla fall och raderade allt som installerats på installationsdatumet för "Central Europe..."

Bensland saknade ett par dependencies, men de gick lätt att återställa (Available for download).

Jag har inga andra rutter av värde i mitt Trainz 2019 så jag känner mig lugn.

Hälsningar
__________________
Benkegbg
Är president i Bensland. Ett land där ALLA älskar att åka tåg.
benkegbg besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 15:00.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009