Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Allmänt > Allmänt om 3D-design

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2012-11-25, 15:38   #1
lan
Veteran
 
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Onsala, , Sweden.
Inlägg: 8 107
Arrow Önskemål om Guider till gmax

I denna tråd kan man posta önskemål om guider till gmax så slipper ni "besudla" "Guider till gmax"-tråden med inlägg, som ni ju vet att varken Svenolov eller jag uppskattar Här kan ni posta det ni skulle vilja kom som Guide!
__________________


"Det är kanske för sent att lära sig nåt nytt" - Bengan travesti
LAn
lan besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2012-11-26, 13:11   #2
Anton93sthlm
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2011
Ort: Bromma, Stockholm
Inlägg: 322
Skicka ett meddelande via MSN till Anton93sthlm
Question Jaa du....

Jag vill ha tips på hur man gör en T-banestation med bredden 180? (Blå linjen Sthlm.)
Anton93sthlm besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-11-27, 00:06   #3
lan
Veteran
 
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Onsala, , Sweden.
Inlägg: 8 107
Standard Tunnelbanestationer, Anton93sthlm ...

... Jag antar att du menar 180m lång och inte bred. Jag har ett fyrtiotal mer eller mindre färdiga stationer till Tunnelbanan i 3Dmax. Anledningen till att jag lade ner det hela var bristen på intresse att hjälpa till från andra än Bengan och RobertE. Jag hade behövt interiörbilder på stationerna. Du kan ju själv begrunda denna tråd, som du själv postat i:

http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=32478

Jag har klartecken från SVoyager och compudoc att göra detta:

http://www.e-buzz.se/forum/showpost....9&postcount=22

Men jag vet inte om jag har motivationen att fortsätta för det är ett jättearbete att genomföra det!

Och jag tänker inte ägna 2 månader åt att sitta och konvertera dessa 3Dmax till gmax!
__________________


"Det är kanske för sent att lära sig nåt nytt" - Bengan travesti
LAn
lan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-11-27, 11:58   #4
Anton93sthlm
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2011
Ort: Bromma, Stockholm
Inlägg: 322
Skicka ett meddelande via MSN till Anton93sthlm
Unhappy

Citat:
Ursprungligen postat av lan Visa inlägg
... Jag antar att du menar 180m lång och inte bred. Jag har ett fyrtiotal mer eller mindre färdiga stationer till Tunnelbanan i 3Dmax. Anledningen till att jag lade ner det hela var bristen på intresse att hjälpa till från andra än Bengan och RobertE. Jag hade behövt interiörbilder på stationerna. Du kan ju själv begrunda denna tråd, som du själv postat i:

http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=32478

Jag har klartecken från SVoyager och compudoc att göra detta:

http://www.e-buzz.se/forum/showpost....9&postcount=22

Men jag vet inte om jag har motivationen att fortsätta för det är ett jättearbete att genomföra det!

Och jag tänker inte ägna 2 månader åt att sitta och konvertera dessa 3Dmax till gmax!
Okej, jag förstår! Men Josu håller på att lära sig Gmax.
Fast han kan inte 3Ds max. Så jag vete tusan vem som ska ta tag i det?
Anton93sthlm besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-11-27, 15:24   #5
lan
Veteran
 
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Onsala, , Sweden.
Inlägg: 8 107
Standard

Jag har konverterat en av compudocs stationer (Slussen) till gmax och skickat till josu + lite info, så får vi se vad han kommer fram till ?

Slussen är ju en 2-linjers, 4spårs-station, och krökt som jag förstår? Den har väl svårighetsgrad 2. (Svårighetsgrad 3 har väl flervånings, krökta stationer med vinklade linjer. Klarar josu Slussen klarar han säkert raka stationer med 2 spår (svårighetsgrad 0) och raka med flera spår (svårighetsgrad 1). Vi får se tiden an! Jag har ett rätt omfattande antal stationer i beredskap till er om och när ni behöver dom.

Ni får väl höra av er!

Lycka till!

PS. 3Dmax och gmax är i princip lika dana för oss trainsimbyggare, i vissa avseenden är faktiskt gmax bättre! DS.

Citat:
Ursprungligen postat av Anton93sthlm Visa inlägg
Okej, jag förstår! Men Josu håller på att lära sig Gmax.
Fast han kan inte 3Ds max. Så jag vete tusan vem som ska ta tag i det?
__________________


"Det är kanske för sent att lära sig nåt nytt" - Bengan travesti
LAn

Senast redigerad av lan den 2012-11-27 klockan 15:26.
lan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-11-30, 21:39   #6
lan
Veteran
 
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Onsala, , Sweden.
Inlägg: 8 107
Exclamation Nedlagt !!!

Denna tråd nedlagd !!!
__________________


"Det är kanske för sent att lära sig nåt nytt" - Bengan travesti
LAn
lan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:49.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009