Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > Landskapsdesign - DTG - Train Simulator 2015

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2015-03-15, 23:56   #556
Erik.H
Tidigare mrdaddydj
 
Reg.datum: Oct 2003
Ort: Oslo, Norway
Inlägg: 1 064
Skicka ett meddelande via MSN till Erik.H Skicka ett meddelande via Skype™ till Erik.H
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Tack alla fina kommentarer!
Nu syns fotbollsplanet! Jag besökte Trein Punt NL forum och frågade där. Frison la upp ny fil i forumet och jag hämtade.
Fasen vilken fin community detta är
__________________
Mvh
Erik.H
Erik.H besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-03-16, 13:30   #557
schweinchen
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2014
Inlägg: 14
Standard

Is there a list with all rollingstock links I need for this route?
I know the file on dropbox but where do I get all these?
schweinchen besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-03-16, 16:11   #558
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 149
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av schweinchen Visa inlägg
Is there a list with all rollingstock links I need for this route?
I know the file on dropbox but where do I get all these?
Hi!
Now there link addresses in the documents Trollhattan Trains.

Hej!
Nu finns länkadresser i dokumenten Trollhattans Trains.

Senast redigerad av Totte den 2015-03-16 klockan 16:12.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-03-16, 17:18   #559
schweinchen
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2014
Inlägg: 14
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hi!
Now there link addresses in the documents Trollhattan Trains.
Hej!
Thank you for this changes in the document. I will try that as soon as possible!

Can you help me with another issue? I installed the Bergensbanen route and bought all needed payware routes, but I can't get this route working..
When I start a scenario the screen is almost black und only a few lines of the loco (windows f.e.) are white. Do you know what went wrong?

And it seems that an installation of both of your routes does not work. It seems that Bergensbanen overwrites trollhattan, because after installation of bergensbanen Trollhattan disappears in the menu.

Looking forward to play your great routes and hoping to get this working!

Tusen takk!
schweinchen besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-03-16, 18:11   #560
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 149
Standard

Have you installed Trollhattan Assets and Bergenbanen Assets?
There are three routes to Bergen takes is Donner Pass, Stevens Pass and CajonPass.

Senast redigerad av Totte den 2015-03-16 klockan 18:13.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-03-17, 10:03   #561
schweinchen
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2014
Inlägg: 14
Standard

I have all of them. Trollhattan is working but Bergenbanen not.

I've reinstalled Train Simulator and installed just Bergenbanen assets, the rolling stock assets and the route, but I got the same result. I don't know whats wrong with that.

Is that route working for others?
Are there specific graphic settings I have to use?
schweinchen besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-03-17, 13:05   #562
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 149
Standard

Regarding answers about Bergensbanen you can read here
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-03-19, 10:29   #563
schweinchen
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2014
Inlägg: 14
Standard QuickDrive

Hej!

Please provide QuickDrive for your routes! Would be awesome!

Tusen takk!
schweinchen besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-21, 22:45   #564
marmar
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2008
Inlägg: 766
Standard

Banan ser ju helt fantastiskt ut
Nån chans att du fortfarande jobbar på den? Har läst att du behöver objekt, jag kan Blender rätt okej så jag ställer gärna upp (kan inte lova något 100% men kan alltid försöka att bygga något som du behöver). Det jag kommer behöva hjälp med är om någon kan exportera filen till TS2015.

Banan är för fin för att inte fortsätta byggas på

Senast redigerad av marmar den 2015-07-21 klockan 22:46.
marmar besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-21, 23:36   #565
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 416
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av marmar Visa inlägg
Banan ser ju helt fantastiskt ut
Nån chans att du fortfarande jobbar på den? Har läst att du behöver objekt, jag kan Blender rätt okej så jag ställer gärna upp (kan inte lova något 100% men kan alltid försöka att bygga något som du behöver). Det jag kommer behöva hjälp med är om någon kan exportera filen till TS2015.

Banan är för fin för att inte fortsätta byggas på
Vore ju suveränt om du kunde hjälpa Totte och andra ruttbyggare med objekt. Ett råd är nog att du själv ser till att lära dig att exportera grejjerna ut i TS2015 för det blir alltid saker man vill justera när man väl ser det man gjort ute i simulatorn och då blir det pyssligt om det ska gå via nån annan.

Att exportera enkla objekt ut i simulatorn är hyggligt rakt på, så det skulle jag nog föreslå att din väg borde bli. Hjälp finns ju både med tutorials och hjälpsamma här på forat. Börja med nått enkelt, en träplattform t.ex.?
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se
Mazz besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-22, 00:21   #566
marmar
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2008
Inlägg: 766
Thumbs up

Citat:
Ursprungligen postat av Mazz Visa inlägg
Vore ju suveränt om du kunde hjälpa Totte och andra ruttbyggare med objekt. Ett råd är nog att du själv ser till att lära dig att exportera grejjerna ut i TS2015 för det blir alltid saker man vill justera när man väl ser det man gjort ute i simulatorn och då blir det pyssligt om det ska gå via nån annan.

Att exportera enkla objekt ut i simulatorn är hyggligt rakt på, så det skulle jag nog föreslå att din väg borde bli. Hjälp finns ju både med tutorials och hjälpsamma här på forat. Börja med nått enkelt, en träplattform t.ex.?
Absolut!
Vet du möjligen vart jag kan finna en tutorial eller liknande som visar hur man exporterar fråm Blender till TS2015 ?

Senast redigerad av marmar den 2015-07-22 klockan 00:24.
marmar besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-22, 00:52   #567
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 416
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av marmar Visa inlägg
Absolut!
Vet du möjligen vart jag kan finna en tutorial eller liknande som visar hur man exporterar fråm Blender till TS2015 ?

I den här tråden som Totte själv skapade finns det länkar till tutorials, gå ner till Stennes inlägg:

http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=35556

Kanske bra att fortsätta i den tråden kanske?
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se
Mazz besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-22, 01:08   #568
marmar
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2008
Inlägg: 766
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Mazz Visa inlägg
I den här tråden som Totte själv skapade finns det länkar till tutorials, gå ner till Stennes inlägg:

http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=35556

Kanske bra att fortsätta i den tråden kanske?
Kanon, då kommer jag fortsätta i den tråden om jag behöver hjälp med något. Tack!
marmar besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-25, 22:18   #569
marmar
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2008
Inlägg: 766
Standard

Hej igen!
Har kollat igenom tråden och installerat det som saknades, t.ex Altenburg-Wildau banan. Jag får dock fortfarande ingen textur eller spår på banan, vet någon vad felet kan bero? Går det att få fram en lista på allt man saknar?

EDIT: Bifogar några bilder för att visa hur det ser ut, spåren syns på vissa delar av banan. Jag får även in några hus där å där, men som ni kan se saknas mycket..
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 2015-07-25_00007.jpg (257.6 KB, 98 visningar)
Filtyp: jpg 2015-07-25_00008.jpg (271.4 KB, 98 visningar)
Filtyp: jpg 2015-07-25_00009.jpg (172.7 KB, 98 visningar)
Filtyp: jpg 2015-07-25_00010.jpg (163.1 KB, 98 visningar)
Filtyp: jpg 2015-07-25_00011.jpg (173.8 KB, 100 visningar)
Filtyp: jpg 2015-07-25_00013.jpg (276.9 KB, 100 visningar)
Filtyp: jpg 2015-07-25_00014.jpg (244.1 KB, 99 visningar)
Filtyp: jpg 2015-07-25_00015.jpg (240.9 KB, 99 visningar)

Senast redigerad av marmar den 2015-07-25 klockan 22:36.
marmar besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-26, 00:42   #570
marmar
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2008
Inlägg: 766
Standard

Har märkt en sak, när jag är inne i Editorn så kan jag flytta det "osynliga" spåret. När jag gör det så blir spåret synligt
marmar besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 03:47.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009