Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator > DTG - Train Simulator - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2009-09-10, 11:52   #61
Visent
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2009
Ort: Tierp
Inlägg: 50
Standard RailWorks

Det verkar vara en del problem med simulatorn. Det kanske är därför man kallar den för FailWorks på en del engelskspråkiga forum?
__________________
_____
Visent.

- Det är bara döda fiskar som följer med strömmen...
Visent besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-16, 23:04   #62
svenolov
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2004
Ort: Lom - Norway
Inlägg: 1 272
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Visent Visa inlägg
Det verkar vara en del problem med simulatorn. Det kanske är därför man kallar den för FailWorks på en del engelskspråkiga forum?
En del problem är väl ändå snällt sagt. Det finns flera!
__________________
svenolov

I Trainz vet man att det omöjliga är möjligt (bevingade ord myntade av Nisse).
svenolov besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-17, 09:51   #63
Pursche
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Borlänge, , Sweden.
Inlägg: 1 807
Skicka ett meddelande via MSN till Pursche
Standard

Få se nu, de senaste felen som skrivits i denn tråd är problem med RS. Nu när vi har RailWorks, RW, (som av flera tydligen kallas för failworks) så skulle jag vilja ha en uppdatering på buggarna. Vad har vi problem med?
__________________
M v h
/Pursche
Pursche besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-18, 23:59   #64
svenolov
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2004
Ort: Lom - Norway
Inlägg: 1 272
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pursche Visa inlägg
Få se nu, de senaste felen som skrivits i denn tråd är problem med RS. Nu när vi har RailWorks, RW, (som av flera tydligen kallas för failworks) så skulle jag vilja ha en uppdatering på buggarna. Vad har vi problem med?
Vi har ju uppdaterat till RW nu, en vidareutveckling av RS. Om vi inte kan beskriva problemen i RW här, var ska vi då posta våra synpunkter? Ett nytt forum för RW kanske?

Buggar? Mitt inlägg handlar inte om buggar, det handlar om andra fel. Vad jag kan se så fungerar RW bra, inte sämre än någon annan simulator. Det beror mycket på vad man själv är intersserad av, 3-D design, landskap, eller att köra ett tåg under realistiska förhållanden? Läs vidare...

Citat:
Ursprungligen postat av svenolov Visa inlägg
En del problem är väl ändå snällt sagt. Det finns flera!
Jag kommenterar mig själv...
Flera problem är det, men dessa (följd) problem visar sig p.g.a. av endast ett (stort) problem. AI-dispatcher!
__________________
svenolov

I Trainz vet man att det omöjliga är möjligt (bevingade ord myntade av Nisse).

Senast redigerad av svenolov den 2009-09-19 klockan 00:13.
svenolov besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-01-17, 13:47   #65
Silverwolf
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2009
Ort: Moskva, Ryssland
Inlägg: 254
Skicka ett meddelande via AIM till Silverwolf Skicka ett meddelande via MSN till Silverwolf Skicka ett meddelande via Yahoo till Silverwolf
Standard

Finnes det noen måter å få kurveradiusen ned under 500m i RW. Også fungerer ikke offset fra spor for meg, bare fra broer. Og spor kan ikke velges i offset igjen bare platformer og broer. Halp!
Silverwolf besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-01-17, 23:26   #66
mibl
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Jönköping
Inlägg: 263
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Silverwolf Visa inlägg
Finnes det noen måter å få kurveradiusen ned under 500m i RW. ---
Välj en annan Line Type än Main Line i Track Properties fönstret längst till höger, förslagsvis Yard.

/Micke
mibl besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-01-18, 21:48   #67
Silverwolf
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2009
Ort: Moskva, Ryssland
Inlägg: 254
Skicka ett meddelande via AIM till Silverwolf Skicka ett meddelande via MSN till Silverwolf Skicka ett meddelande via Yahoo till Silverwolf
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mibl Visa inlägg
Välj en annan Line Type än Main Line i Track Properties fönstret längst till höger, förslagsvis Yard.

/Micke
Takk for den, men jeg liker da "DE clean". Yardlinjene ser jo ikke helt ut i min stil *sukker*
Silverwolf besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-11-25, 16:35   #68
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 787
Standard

Hej!
Hur gör jag? De danska loken syns inte i menyn.
http://www.e-buzz.se/forum/showpost....&postcount=532

Senast redigerad av Totte den 2010-11-25 klockan 16:36.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-11-25, 23:49   #69
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 787
Standard

De danska loken visas inte i scenario-editor. I package manager visas loken.
Hur gör jag då?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-11-26, 12:04   #70
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 787
Standard

Ingen som kan svara?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-11-26, 23:52   #71
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 787
Standard

Många har läst, men ingen svarar.
Jag vill gärna se och provköra danska loken.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-11-27, 00:56   #72
Mawkish
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 562
Standard

Låter som ett "object set filter" problem i editorn kolla så att du har bockat i de danska sakerna i filtret(klicka blåa kuben med en pil i en av de vänstra menyerna sedan går du till menyn med kryssrutor längst till höger och bockar i de du behöver)
__________________
Försöker bygga Älvsjö godsbangård men svär mest över UVW mappning.
Mawkish besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-11-27, 13:51   #73
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 787
Standard

Tack Mawkish! Det gick bra.
Jag undrar nu om ni som har RW, tar det lång tid att ladda upp spelet? För mig tar 3-4 minuter.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-01-20, 12:25   #74
Erich
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2002
Ort: Usa
Inlägg: 237
Skicka ett meddelande via ICQ till Erich Skicka ett meddelande via AIM till Erich Skicka ett meddelande via MSN till Erich Skicka ett meddelande via Yahoo till Erich Skicka ett meddelande via Skype™ till Erich
Standard

Hej Totte

Det er individuelt alt efter hvor kraftig en PC du har, samt hvilket operativsystem du kører med. At starte selve RailWorks tager for mig ca 30 sekunder. Ruter derimod kan tage betydeligt længere tid at loade alt efter størrelsen. Min egen Northern Europe rute tager næsten 4 minutter at loade ind.
__________________
Verified Ladies
Erich besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-03-07, 18:53   #75
X10rules
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2010
Ort: Haninge
Inlägg: 37
Standard

På 4 av 5 datorer jag har installerat spelet på kan jag inte få igång spelet över huvudtaget, trots att jag har alla nödvändiga krav. Varför?
__________________
Jag är tacksam för både konstruktiv (inkl. fototeknisk) och positiv kritik. Besök gärna min Hemsida för fler bilder.
X10rules besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 21:41.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009