Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2013-02-02, 12:31   #1
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 151
Standard Installera Ballastbanan

Jag hitter inte någon rpk-fil eller dylikt när jag har zippat upp de fyra filerna i ett gemensamt bibliotek för att installera banan i TS 2013 - några tips?
Akki besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2013-02-02, 14:12   #2
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Har du laddat ner dom här?

http://www.mediafire.com/?z49jir30s0hx774
http://www.mediafire.com/?ywch18gmxejkyeu
http://www.mediafire.com/?jq91tmbkne786mg

Det ska vara en rwp fil.
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-02-03, 10:53   #3
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 151
Standard

Tyvärr, får bara RW_route setup fil som skall köras utanför programmet, inte med Utillities från TS2013. Hittar ingen rwp-fil efter upppackning i två led.
Akki besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-02-03, 13:52   #4
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Det ska gå att installera route setup filen,jag kan bara att dubbelklicka och installera så fungerar det.
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-02-09, 08:18   #5
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 151
Standard

Detgår tyvärr inte att köra installationsfilen det händer ingenting... tror det är en egenskap som följer med TS 2013, man kan bara installera genom Utillities.
Akki besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-03-01, 00:57   #6
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Solberga
Inlägg: 1 113
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Hejsan! Jag installerade Ballastbanan med Route installern, men nu kan jag inte köra i någon bana alls. när jag har valt en bana så kommer loadingsskärmen, men efter en stund hamnar jag bara på skrivbordet. Detta gäller inte bara ballastbanan, utan andra banor jag har. men det händer först efter att jag installerade ballastbanan.
__________________
www.SummerADDE.se
Mina aktiva projekt till TS2017:
-Nätverk i Mälardalen, ett nät av banor i mälardlasregionen & Bergslagen.
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.
Ladda ner Mälardalen beta här!

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-03-01, 01:28   #7
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 094
Standard

Har du använt Package Manager i Utilities?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-03-01, 01:43   #8
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Solberga
Inlägg: 1 113
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Det fanns ingen RWP-Fil med i nedladdningen från Andreas13s hemsida. ska jag ladda ner det någon annanstans?
__________________
www.SummerADDE.se
Mina aktiva projekt till TS2017:
-Nätverk i Mälardalen, ett nät av banor i mälardlasregionen & Bergslagen.
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.
Ladda ner Mälardalen beta här!

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-03-01, 01:50   #9
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 094
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ADDE Visa inlägg
Det fanns ingen RWP-Fil med i nedladdningen från Andreas13s hemsida. ska jag ladda ner det någon annanstans?
http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=32773
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-03-01, 02:01   #10
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Solberga
Inlägg: 1 113
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Det är samma filer, antar jag...

Ballastbanan.part1.rar på mediafire finns inte där längre... ( http://www.mediafire.com/error.php?errno=320 )
__________________
www.SummerADDE.se
Mina aktiva projekt till TS2017:
-Nätverk i Mälardalen, ett nät av banor i mälardlasregionen & Bergslagen.
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.
Ladda ner Mälardalen beta här!

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-03-01, 09:44   #11
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Jag tror inte Ballastbanan fungerar för någon efter TS13 uppdateringen förutom mig själv, väldigt många banor fungerar inte efter den uppdateringen.

Jag upptäckte det inte själv förrän någon hade skrivit till mig för någon vecka sedan.
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-03-01, 10:26   #12
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 094
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andreas13 Visa inlägg
Jag tror inte Ballastbanan fungerar för någon efter TS13 uppdateringen förutom mig själv, väldigt många banor fungerar inte efter den uppdateringen.

Jag upptäckte det inte själv förrän någon hade skrivit till mig för någon vecka sedan.
Och även alla H-signaler visar sig inte längre. Har testat rutten som jag har kvar i datorn sen länge.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-03-23, 23:13   #13
AlleDahlle
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2012
Ort: Kristianstad
Inlägg: 763
Standard

Jag har installerat banan och den fungerar att köra på. de första gångerna som jag testade den så skickades jag bara tillbaka till skrivbordet, men nu fungerar den bra. Jag gar TS 2013. Men inga broar syns. Det är bara spår som hänger i luften, och samma sak gäller på alla lampor och en del skyltar på andra banor också. Går detta att fixa?
AlleDahlle besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-03-24, 01:04   #14
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AlleDahlle Visa inlägg
Jag har installerat banan och den fungerar att köra på. de första gångerna som jag testade den så skickades jag bara tillbaka till skrivbordet, men nu fungerar den bra. Jag gar TS 2013. Men inga broar syns. Det är bara spår som hänger i luften, och samma sak gäller på alla lampor och en del skyltar på andra banor också. Går detta att fixa?
Kan du visa någon bild?
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-03-24, 10:16   #15
AlleDahlle
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2012
Ort: Kristianstad
Inlägg: 763
Standard

Har bilder nu, men var hittar jag de bilder som jag tagit inne i spelet via den blå kameraknappen?
AlleDahlle besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 12:38.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009