Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2012-06-25, 12:51   #16
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av toren Visa inlägg
Hej jag kolla banan i RW-tools och upptäckte att jag saknade vagnar,
Dessa två KMW\Sweden\railvehicles\personvagnar\P80\ssrt\b7.b in samt a7_ssrt.bin.
Jag har P80\_common och Interregio, jag har letat men kan inte hitta dom.
har bytt ut dom i RW-tools mot Interregio men får inte igång banan
jag får upp rutan om att något konstigt hänt vad vet jag inte
Ladda ner den här filen och om inte det fungerar så installera om banan.
SSRT.zip
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 14:12   #17
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej! har laggt ssrt filen men det fattas class 390
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 14:37   #18
toren
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Hallunda , Stockholm , Sweden.
Inlägg: 255
Standard ssrt-vagnar

Hej å tack för vagnarna, tyvär så funka det inte så balastbanan får vänta till
framtiden har varit med om tidigare att rutter helt plötsligt börjat fungera
kanske på grund av att jag installerat något som fattades.
__________________
MVH Ingvar
toren besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 14:44   #19
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gubben50 Visa inlägg
Hej! har laggt ssrt filen men det fattas class 390
Har du köpt tåget? Det finns på Steam att köpa.
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 14:45   #20
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av toren Visa inlägg
Hej å tack för vagnarna, tyvär så funka det inte så balastbanan får vänta till
framtiden har varit med om tidigare att rutter helt plötsligt börjat fungera
kanske på grund av att jag installerat något som fattades.
Hej Ingvar du kan ju göra egna scenaro ,du behöver inte köra den som finns med.rutten fungera utmärkt om man gör egen scenario

mvh
John
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 14:46   #21
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andreas13 Visa inlägg
Har du köpt tåget? Det finns på Steam att köpa.
hej

Nej det har jag inte gjort men jag fär väl göra det

mvh
John
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 14:48   #22
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Fungerar scenariot som jag gjort?
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 14:51   #23
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andreas13 Visa inlägg
Fungerar scenariot som jag gjort?
nej det är där class 390 fattas

mvh
john
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 14:52   #24
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gubben50 Visa inlägg
nej det är där class 390 fattas

mvh
john
Jaha okej.
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-26, 10:14   #25
herlev
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2011
Ort: China
Inlägg: 72
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av toren Visa inlägg
Hej jag kolla banan i RW-tools och upptäckte att jag saknade vagnar,
Dessa två KMW\Sweden\railvehicles\personvagnar\P80\ssrt\b7.b in samt a7_ssrt.bin.
Jag har P80\_common och Interregio, jag har letat men kan inte hitta dom.
har bytt ut dom i RW-tools mot Interregio men får inte igång banan
jag får upp rutan om att något konstigt hänt vad vet jag inte
Hej.
About = Ballastbanen =
I think that you have made a great route wich represent Sweden beautifuly
But i would love to have the route but because i am in China at the moment
i can not conect to = mediafile = or many other websites as they are all baned
in China.
Is there a way that you can have a direct link somewhere or can you send the
route to me by e-mail.?
Hope i can get the route.
Kind Regards.
Tonny

Senast redigerad av herlev den 2012-06-26 klockan 10:16. Anledning: Forgot the route name
herlev besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-26, 10:42   #26
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av herlev Visa inlägg
Hej.
About = Ballastbanen =
I think that you have made a great route wich represent Sweden beautifuly
But i would love to have the route but because i am in China at the moment
i can not conect to = mediafile = or many other websites as they are all baned
in China.
Is there a way that you can have a direct link somewhere or can you send the
route to me by e-mail.?
Hope i can get the route.
Kind Regards.
Tonny
I Can send you the route by email or pm.
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-27, 06:43   #27
herlev
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2011
Ort: China
Inlägg: 72
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andreas13 Visa inlägg
I Can send you the route by email or pm.
Hej Andreas.
Thank you for your reply here is my e-mail address.
tjen41@hotmail.com
I realy like your route Why?
I am from Copenhagen Denmark and i have lived in Sweden at the city named
= Linham = near Malmo,i used to take Tram nr 4 in to Malmo/.
I also used to drive the bus from Copenhagen to Lund Via Malmo = Bus 999=
Kind Regards.
Tonny
herlev besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-27, 22:44   #28
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

Hej!
Jag har nu laddat hem din rutt och installerat. När jag vill köra freeroam så fattas SJ B7 Interregio och jag har dem installerade för länge sen. Är det nå´t annat version av vagnarna?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-27, 23:01   #29
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Jag har nu laddat hem din rutt och installerat. När jag vill köra freeroam så fattas SJ B7 Interregio och jag har dem installerade för länge sen. Är det nå´t annat version av vagnarna?
Jag postade en länk längre upp med en fil SSRT.zip som du måste ladda hem.
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-27, 23:18   #30
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

Class 390 tänker jag INTE köpa! Varför levererade du rutten med betaltåg?
Vart finns Y1 red att få tag på?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 07:18.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009