Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Microsoft Trainsimulator / Open Rails > MSTS / Open Rails - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2009-09-09, 08:04   #1
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard Uppdatering till Knubbsälens Rc-paket

Hej! Här är en uppdatering för Knubbsälens Rc-paket. Den kräver orginalloket som finns här: http://banbyggarna.se/msts/filer/Lok/RC%20LOK.zip
Jag hoppas att ni kan uppskatta förbättringarna! MSTSBin 1.6 eller senare krävs! Se readme för mer info! Installation: Extrahera ZIP-filen och flytta mappen "RC LOK" till Trainset-foldern i din MSTS-installation. Skriv över alla filer! Lycka till!
Bifogade filer
Filtyp: zip RC LOK.zip (29.0 KB, 118 visningar)
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-18, 21:26   #2
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard

Vill bara höra efter, ni som har testat, funkar det som det ska?
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-18, 21:39   #3
Bombardier Train
Tidigare Ruben
 
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 907
Standard

Pga av min MSTSBin-installation så kan jag inte köra något RC-lok. Men bakåthytten (+ allt annat) fungerar som det ska.
__________________
//Bombardier Train


Bombardier Train besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-18, 21:45   #4
Wasso
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2009
Inlägg: 584
Skicka ett meddelande via Skype™ till Wasso
Standard

Hej!!

jag laddade ner uppdateringen nu i eftermiddags, jag såg i mappen RC LOK att bakhytt hade lagts till, men när jag kör spelet så kan jag inte flytta något av loken i paketet, hur man kommer till bakhytt, får du gjärna säga p.g.a glömskhet , men så ligger det till iaf
Wasso besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-18, 21:51   #5
Bombardier Train
Tidigare Ruben
 
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 907
Standard

Wasso: Här kommer svaret på din fråga. Det har besvarats i din tråd om MSTSBin. http://www.e-buzz.se/forum/showpost....9&postcount=14
__________________
//Bombardier Train


Bombardier Train besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-19, 13:00   #6
Wasso
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2009
Inlägg: 584
Skicka ett meddelande via Skype™ till Wasso
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bombardier Train Visa inlägg
Wasso: Här kommer svaret på din fråga. Det har besvarats i din tråd om MSTSBin. http://www.e-buzz.se/forum/showpost....9&postcount=14
Ok, tack1

Nu har jag testat lite mer djupgående, här är mina anmärkningar:

• Bakhytten fungerar bra, men jag läste i någon tråd här på forumet att man ska kunna byta lok om man har två lok i tågsättet, stämmer det?

• Om jag kopplar ifrån loket och använder bakhytten för att koppla ihop igen så kan jag inte röra tåget framåt sen,jag har löst det genom att koppla ifrån igen, köra iväg en liten bit med bara loket och sedan koppla till igen. Då brukar det funka, men ska det vara så?

Annars funkar det jättebra
Wasso besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-19, 20:33   #7
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard

Hej! Angående att byta lok, så trycker du bara upp rutan för att koppla loss vagnar (F10) och markerar det lok du vill ha. Tryck "1" så hammnar du i det. Kanske så får du trycka "1" igen för att hammna i rätt hytt om loket har två.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-20, 08:27   #8
Wasso
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2009
Inlägg: 584
Skicka ett meddelande via Skype™ till Wasso
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bönan Visa inlägg
Hej! Angående att byta lok, så trycker du bara upp rutan för att koppla loss vagnar (F10) och markerar det lok du vill ha. Tryck "1" så hammnar du i det. Kanske så får du trycka "1" igen för att hammna i rätt hytt om loket har två.
Ok, men är det inte F9 som är "Tågets uppsättning"? Har för mig att F10 är "Nästa station"
Wasso besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-23, 20:32   #9
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wasso Visa inlägg
Ok, men är det inte F9 som är "Tågets uppsättning"? Har för mig att F10 är "Nästa station"
Jo, det stämmer. Ursäkta mig.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-23, 20:56   #10
Erik.H
Tidigare mrdaddydj
 
Reg.datum: Oct 2003
Ort: Oslo, Norway
Inlägg: 1 065
Skicka ett meddelande via MSN till Erik.H Skicka ett meddelande via Skype™ till Erik.H
Standard

Tycker att engfilen borde justeras lite till. För att jag trycker att loket drar lite väl hårt med 9 stycken 80-talare i kroken och fullt pådrag.

P.S Rc6
__________________
Mvh
Erik.H
Erik.H besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-24, 11:08   #11
elektro
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Göteborg, Sweden.
Inlägg: 276
Standard

Till bönan:
Intressant med lite nytt. Kan man använda dina filer till MSTS utan -bin?
Vad är det i filerna som hänvisar till -bin? Kan man ta bort det i så fall?
Jag har läst om så mycket strul med MSTS-bin så jag har inte installerat detta.
Hälsningar Olle M
elektro besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-24, 20:19   #12
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard

Hej! Jag tror inte att något KRÄVER MSTSBin, däremot får du ingen bakåthytt utan tillägget. Jag har för övrigt aldrig haft några problem med MSTSBIn.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-25, 08:27   #13
elektro
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Göteborg, Sweden.
Inlägg: 276
Standard

Jag jämförde eng-filen GC_RC4_1290 i både original och den som du har lagt ut, dom verkade helt identiska. Är det MSTS-bin som kan fixa bakhytten?
Hälsningar Olle M
elektro besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-09-25, 13:19   #14
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard

Nej, eng-filerna är inte helt identiska. I orginal-filerna är motorn MYCKET starkare än irl, men det märks inte om man inte läser igenom hela filen rad för rad och jämför.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 12:35.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009