Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2018-12-29, 19:44   #16
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 029
Standard

Hej!
Alla tre filer finns redan i datorn. Jag får installationsmeddelande om de tre är redan installerade och har senare version.
Dubbelklickade icon och det händer ingenting.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-29, 21:24   #17
Rogge
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sweden
Inlägg: 1 407
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Dubbelklickade icon och det händer ingenting.
Hur skapade du "icon"?

Spontant känns det som en verifiering av programfilerna skulle behövas. Se bifogad bild.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg verify.jpg (21.6 KB, 55 visningar)
__________________

Mvh, Roger
Rogge besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-29, 22:29   #18
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 029
Standard

Hej!
Jag har verifierat flera gånger.
Icon kom av sig själv i höstas.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg icon.jpg (71.6 KB, 47 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-29, 23:29   #19
mibl
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Jönköping
Inlägg: 216
Standard

Bör det inte också stå \Steam\ före steamapps i sökvägen för Starta i och Mål? Det är det enda jag kan se som skiljer mellan din och min sökväg.
Kolla om programmet går igång om du öppnar filsökvägen och dubbelklickar på RailWorks64.exe.

Senast redigerad av mibl den 2018-12-29 klockan 23:35.
mibl besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-30, 00:31   #20
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 029
Standard

Jag har klickat Railworks64 på tre ställen utforskaren, skrivbordet och via Steam.
Det blev Spel istället för Steam sen jag skaffade datorn förra jul.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg spel.jpg (239.3 KB, 48 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-30, 10:46   #21
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 029
Standard

Har felsökt nyss!
Hur gör jag?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg kompat.jpg (64.2 KB, 41 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-30, 10:50   #22
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 150
Standard

Hur menar Du Totte? Vad är ditt problem, jag har inga problem med att köra Steam Train Simulator 2019 64bitar, dock bara genom ikonen på skrivbordet, inte genom ikonen på aktivitetslisten.
Har du gjort Integritetskontroll?
Kör bara genom Steams meny aldrig direkt från Windows genom att klicka på någon exe-fil.

Senast redigerad av Akki den 2018-12-30 klockan 10:54.
Akki besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-30, 12:08   #23
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 029
Standard

Jag gjorde som du skrev. Har gjort många gånger tidigare.
Försökte starta RW64 via Steam. Händer ingenting alls.
Vad menas med att det fattas 1262 filer som inte gick att validera?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg valid.jpg (11.9 KB, 35 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-30, 13:00   #24
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 356
Standard

Har 64-an fungerat nån gång för dig Totte?
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se
Mazz besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-30, 13:28   #25
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 029
Standard

Ja, några gånger. Slutade fungera i början av december.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-30, 14:52   #26
Rogge
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sweden
Inlägg: 1 407
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Jag gjorde som du skrev. Har gjort många gånger tidigare.
Försökte starta RW64 via Steam. Händer ingenting alls.
Vad menas med att det fattas 1262 filer som inte gick att validera?
Det betyder att Steam anser att 1262 filer antingen saknas eller är skadade. Hämta dom filerna igen enligt instruktion Steam ger och oddsen för att det skall fungera ökar avsevärt.

Att det är 1262 filer kan antyda att hårddisken i sig är på väg att ge upp. Ett tecken på det är bland annat att program inte startar eller fungerar som dom skall. När jag validerat filer har det aldrig varit så många filer som 1262 stycken.
__________________

Mvh, Roger

Senast redigerad av Rogge den 2018-12-30 klockan 14:54.
Rogge besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-30, 17:52   #27
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 029
Standard

Jag förstår inte alls. Vill nån hjälpa mig och förklara för mig?
https://dovetailgames.kayako.com/Kno...sked-questions
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-30, 20:33   #28
Rogge
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sweden
Inlägg: 1 407
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Jag förstår inte alls. Vill nån hjälpa mig och förklara för mig?
https://dovetailgames.kayako.com/Kno...sked-questions
Gå till https://translate.google.se och klistra in den text du vill ha översatt.
__________________

Mvh, Roger
Rogge besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-30, 20:42   #29
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 029
Standard

Det är nog ett problem med kompatibelt att göra.
Urklipp:
Kommer min DLC att uppdateras för att fungera i 64-bitars?

Det mesta av ditt innehåll borde vara bra i 64-bitars men det kan vara det udda tillägget som behöver uppdateras för att bli kompatibelt med hur vissa nummer används i 64-bitars. För det mesta borde det vara mycket liten inverkan och vi jobbar med alla utvecklare som har släppt innehåll på Steam genom oss för att säkerställa att innehållet uppdateras snabbt och med minimal väsen. Om du råkar hitta en lokal eller en rutt som fungerar bra i 32-bitars men inte i 64-bitars, vänligen kontakta oss för att informera oss så att vi kan arbeta för att få det uppdaterat snabbt.

Hur kontaktar man? Jag kan inte p.g.a. min dövhet.

Senast redigerad av Totte den 2018-12-30 klockan 20:43.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-30, 20:56   #30
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 029
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rogge Visa inlägg
Det betyder att Steam anser att 1262 filer antingen saknas eller är skadade. Hämta dom filerna igen enligt instruktion Steam ger och oddsen för att det skall fungera ökar avsevärt.

Att det är 1262 filer kan antyda att hårddisken i sig är på väg att ge upp. Ett tecken på det är bland annat att program inte startar eller fungerar som dom skall. När jag validerat filer har det aldrig varit så många filer som 1262 stycken.
Går det avinstallera RW och installera på nytt? Har kopierat RailWorks mappen till säkert ställe.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 00:59.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009