Ämne: Tane
Visa ett inlägg
Gammal 2016-01-01, 20:14   #275
lan
Veteran
 
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Onsala, , Sweden.
Inlägg: 8 149
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av spyfrog Visa inlägg
Tydligen skulle man ha registrerat sig för en DRM fri version på den här länken, http://n3vgames.us5.list-manage.com/...c&e=1ac89f446f, innan den 31/12 för att få en DRM fri version - även om man hade box versionen av mjukvaran.

Själv kände jag inte till det utan registrerade mig den 31/12 så jag vet inte vad som händer då. Ni övriga som vill ha en DRM fri version men som inte heller kände till detta - vi kanske får försöka att klaga/beveka N3V i efterhand pga deras dåliga information. Själv tycker jag det är självklart att man ska ha den DRM fria versionen - då kan man själv bestämma när man vill sluta spela och är inte beroende på samma sätt av N3V.
Spyfrog har startat en tråd på Trainz Forum som kan bli en utgångspunkt för en DRM-free framtid med TANE

http://forums.auran.com/trainz/showt...e-Registration

Ett företag som N3V är beroende av inkomst för sin överlevnad och känner sig tvungna att ta till metoder som DRM (Digital Rutten Management) för att säkra sin överlevnad. Kickstarter kampanjen gav tillräckligt "klirr i kassan" för att fortsätta utveckla TANE, och där står vi nu!

Frågan om DRM eller ej är en het potatis på nätet. Motståndare som Richard Stallman med sitt "Free Software Foundation = FSF) är en som kämpar för fri tillgänglighet till programvara oavsett typ.

Spyfrogs initiativ är beundransvärt för det sätter fingret på en öm punkt i
Internetvärlden.

Tillgång - Efterfrågan styr som vanligt all ekonomi i världen

Tack Spyfrog
__________________


"Det är kanske för sent att lära sig nåt nytt" - Bengan travesti
LAn

Senast redigerad av lan den 2016-01-01 klockan 20:16.
lan besöker inte forumet just nu   Svara med citat