Svenska 3D-Tåg - Forum

Svenska 3D-Tåg - Forum (http://www.e-buzz.se/forum/index.php)
-   DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt (http://www.e-buzz.se/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   RW-64bitar startar inte?! (http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=37163)

Totte 2018-12-09 18:42

RW-64bitar startar inte?!
 
Ingen information alls och det är inte kul.

smajlet 2018-12-09 20:21

Starta för mig, men var tvungen logga in på Steam först sedan starta genom genvägen på skrivbordet.

Totte 2018-12-09 20:27

Citat:

Ursprungligen postat av smajlet (Inlägg 313308)
Starta för mig, men var tvungen logga in på Steam först sedan starta genom genvägen på skrivbordet.

Jag är alltid inloggad på Steam.

Hawk 2018-12-17 22:18

hjälp
 
Hej
Jag behöver också hjälp, om någon vet hur man gör

Totte 2018-12-18 12:01

Jag behöver också hjälp, för Steam stängde av mig. För några av dem är inte stängda.

Totte 2018-12-28 19:58

Håller utvecklarna på med RW64 än? Vet någon hur det går?
Jag kan fortfarande inte starta Railworks64.:mad:

kevpa00 2018-12-28 22:14

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 313492)
Håller utvecklarna på med RW64 än? Vet någon hur det går?
Jag kan fortfarande inte starta Railworks64.:mad:

Hur många gånger måste jag förklara?

Ni alla får vänta tills de kommer ut med att det fungerar. Står även att det bara är en BETA så... :visslar:

Totte 2018-12-29 10:27

Citat:

Ursprungligen postat av kevpa00 (Inlägg 313494)
Hur många gånger måste jag förklara?

Ni alla får vänta tills de kommer ut med att det fungerar. Står även att det bara är en BETA så... :visslar:

Var står det "beta" nånstans? Jag visste inte om att RW64 är i betaversion.

Traingoal 2018-12-29 13:06

Hej.

Jag håller mig till gamla 32:an (32bit).

Mvh. bengt

Erich 2018-12-29 14:31

Hej

Jeg kører 64 bit uden nogen problemer. Det er først vist jeg skal redigere det ene eller andet, at jeg bruger 32 bit, da 64 bit udgave ødelægger spor og signalsystemer.

På min bærbare PC har jeg lavet et lille nummer, så den altid starter op i 64 bit mode. Jeg har klippet begge .exe filer ud, og har så byttet rundt på navnene. Det virker fint hos mig. dog bruger jeg aldrig min bærbare PC til at redigere ruter med, og så længe jeg lader være med det, så har jeg ingen problemer med 64 bit udgaven. Den kører langt mere jævnt og flydende end 32 bit udgaven.

Godt nytår til jer alle sammen.

Rogge 2018-12-29 15:25

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 313492)
Jag kan fortfarande inte starta Railworks64.:mad:

Utan detaljer om hur du gör och vad för eventuella felmeddelanden som dyker upp kan ingen hjälpa dig och vad som händer när du försöker starta 64-bit-versionen av TS2019.



Berätta i detalj hur du gör för att starta 64-bit-versionen av TS2019. :)


Nej, 64-bit-versionen av TS2019 är inte i betastadiet så ignorera vad kevpa00 skriver.


Läs mer här och läs speciellt stycket "Is there anything I can do to prepare for TS2019 64-bit?" där det finns tre länkar med saker du måste installera för att det skall fungera.

TraindriverS 2018-12-29 17:14

Driverne dem henviser til i "Is there anything I can do to prepare for TS2019 64-bit?" er jo fra 2010 til 2012, er det ingen nyere versjoner? For jeg er redd PC-en kommer til å installere de nyeste automatisk uansett og erstatte dem.

Totte 2018-12-29 17:23

Citat:

Ursprungligen postat av TraindriverS (Inlägg 313511)
Driverne dem henviser til i "Is there anything I can do to prepare for TS2019 64-bit?" er jo fra 2010 til 2012, er det ingen nyere versjoner? For jeg er redd PC-en kommer til å installere de nyeste automatisk uansett og erstatte dem.

Ja, jag la märke till att de filerna är åtta år gamla, så jag vågar inte installera.

Totte 2018-12-29 17:29

Citat:

Ursprungligen postat av Rogge (Inlägg 313509)
Berätta i detalj hur du gör för att starta 64-bit-versionen av TS2019. :

Jag har icon Railworks64 på skrivbordet och dubbelklickar den så händer ingenting.
Även också via Steam val av Railworks64 samma sak.

Rogge 2018-12-29 18:10

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 313513)
Jag har icon Railworks64 på skrivbordet och dubbelklickar den så händer ingenting.
Även också via Steam val av Railworks64 samma sak.

Installera DirectX End-User Runtimes, Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package och NVIDIA PhysX Legacy System Software enligt instruktion i länk ovan så bör du få ett annat resultat.

Om du är rädd för att det skall ställa till med problem, skapa en systemåterställningspunkt i Windows innan installation så att du enkelt kan återställa datorn. (https://support.microsoft.com/sv-se/...-restore-point)


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:36.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009