Svenska 3D-Tåg - Forum

Svenska 3D-Tåg - Forum (http://www.e-buzz.se/forum/index.php)
-   DTG - Train Simulator 2015 - Downloads (http://www.e-buzz.se/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Sj Z66 och CN Skd226 (http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=28533)

Totte 2020-08-01 13:53

Citat:

Ursprungligen postat av smajlet (Inlägg 318052)
Någon som fått till mer dragkraft i modellen, orkar ju inget.

Ja, det är svag motor. Kanske ska det vara så.
https://www.jarnvag.net/lokguide/z66

smajlet 2020-08-01 15:27

Ja, svag motor men utväxlingen gör att det ska kunna växla en bra hacka med vagnar ändå.
Är det någon som vet var i filen man kan ändra, eller har gjort det och vill dela med sig.

smajlet 2020-09-05 20:06

Ingen som kan hjälpa till och få till mer dragkraft i modellen?

Totte 2020-09-05 20:34

Hej!
Jag vet inte vad är det för fil. Det kan bara Markus Gustavsson och KMW svara på.
Jag har kört loket med 4 Mazz vetaranvagnar på Kröderbanan utan problem. Den branta backen klarade loket mycket sakta uppför. mellan 5 - 10 km/t.

germundal 2020-09-06 02:05

Testa att peta lite i "RailWorks\Assets\EatenMarcus\Z66V4\RailVehicles\_ common\Simulation"

Jag rekomenderar att Z66 Engine Simulation.bin öppnas med TS-Tools/RW-Tools.
Sen skulle jag tro att det du söker efter är:
Kod:

<MaxPowerAtRail d:type="sFloat32" d:alt_encoding="0000000000C07240" d:precision="string">300</MaxPowerAtRail>
Ändra "300" till ett högre antal.

Kunde inte testa själv så mycket men det bör vara den. Går det inget vidare kanske jag delar några filer på söndagskvällen. :godnatt:

smajlet 2020-09-06 14:20

Tack för tipset, frågan är om det hjälper med bara öka hk men får testa. tänkte om det finns någon om dragkraft ,typ Nm eller nått som måste ändras me.

smajlet 2020-09-06 18:44

Citat:

Ursprungligen postat av germundal (Inlägg 318225)
Testa att peta lite i "RailWorks\Assets\EatenMarcus\Z66V4\RailVehicles\_ common\Simulation"

Jag rekomenderar att Z66 Engine Simulation.bin öppnas med TS-Tools/RW-Tools.
Sen skulle jag tro att det du söker efter är:
Kod:

<MaxPowerAtRail d:type="sFloat32" d:alt_encoding="0000000000C07240" d:precision="string">300</MaxPowerAtRail>
Ändra "300" till ett högre antal.

Kunde inte testa själv så mycket men det bör vara den. Går det inget vidare kanske jag delar några filer på söndagskvällen. :godnatt:

Har provat utan något bättre resultat.
Ser fram emot dina filer, att testa


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 17:36.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009