Svenska 3D-Tåg - Forum

Svenska 3D-Tåg - Forum (http://www.e-buzz.se/forum/index.php)
-   DTG - Train Sim World - Allmänt (http://www.e-buzz.se/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Trollhättan Strul (http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=37755)

smajlet 2020-12-31 19:41

Trollhättan Strul
 
1 bifogad(e) fil(er)
Har kört lite på rutten men inte så mycket på Gbg Central.
Men kommer inte in på centralen efter Motorvagns verkstaden.
Försökt på flera olika spår.

Totte 2021-01-01 12:23

1 bifogad(e) fil(er)
God Fortsättning!
Kan du ta bild på spåret hur den ser ut? Spåret jag visar bild är det korrekt. Om din är annorlunda, då är det fel på den. Det är ADDEs och Hgvs spår som kopierades över. Kolla Assets.
Steff hade det problemet och jag hjälpte honom via TeamViewer.

smajlet 2021-01-01 14:34

1 bifogad(e) fil(er)
Vilken assets mapp ligger Addes och Hgv spår?
Har nog en säkethetskopia som jag kan ta ifrån.

ADDE 2021-01-01 14:41

Mina spår ligger i SummerADDE/SwedenV2, Hgvs spår ligger troligtvis hos KMW/Sweden.

smajlet 2021-01-01 14:44

Citat:

Ursprungligen postat av ADDE (Inlägg 319059)
Mina spår ligger i SummerADDE/SwedenV2, Hgvs spår ligger troligtvis hos KMW/Sweden.

Okej. Tack så mycket

Totte 2021-01-01 14:48

I KMW:s mapp/Sweden/network/Track
SAD/Network/SAD_tracks

Totte 2021-01-01 14:52

Samma problem drabbades även Bergensbanen.

smajlet 2021-01-01 16:14

1 bifogad(e) fil(er)
När jag passerar Dvärg signalen tar det stopp.

Hgv 2021-01-01 17:03

Om det alltid händer när ett tåg passerar en viss punkt skulle jag tro att det har med signaler att göra och inte spåren.

På Jönköpingsbanan hade jag det problemet och det visade sig att det var en signallänk som var placerad på ett sätt som simulatorn tydligen inte tål (eller jag har för mig att det funkade i 32 bit, men att 64 bit-versionen kraschade).

smajlet 2021-01-01 17:12

Citat:

Ursprungligen postat av Hgv (Inlägg 319064)
Om det alltid händer när ett tåg passerar en viss punkt skulle jag tro att det har med signaler att göra och inte spåren.

På Jönköpingsbanan hade jag det problemet och det visade sig att det var en signallänk som var placerad på ett sätt som simulatorn tydligen inte tål (eller jag har för mig att det funkade i 32 bit, men att 64 bit-versionen kraschade).

Ja tänkbart. Ibland kom jag förbi men då kraschar det när jag närmar mig perrongen.

Totte 2021-01-01 18:03

Hej!
Med bättre kunskap om signaler upptäckte jag att denna dvärg har för många länkar och över för många växlar. Så jag justerade. Jag får ingen krasch vid perrongen.
Vilken spårnummer kraschar spelet?

smajlet 2021-01-01 18:31

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 319066)
Hej!
Med bättre kunskap om signaler upptäckte jag att denna dvärg har för många länkar och över för många växlar. Så jag justerade. Jag får ingen krasch vid perrongen.
Vilken spårnummer kraschar spelet?

Kör jag rakt fram till perrong 8 och ska backa tillbaka och lämna perrong 8 kraschar det.
Lägger jag om första växeln efter dvärgen och kör till perrong 13 kraschar det innan jag når dvärgen.

Totte 2021-01-01 19:25

Hej!
Ingen krasch! Är det nån annan än smajlet råkar ut som han?

kevpa00 2021-01-01 22:01

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 319068)
Hej!
Ingen krasch! Är det nån annan än smajlet råkar ut som han?

Ja även jag på flera ställen!

Totte 2021-01-01 23:36

Citat:

Ursprungligen postat av kevpa00 (Inlägg 319071)
Ja även jag på flera ställen!

Kan du uppge ställen som kraschar? Är det exats samma spår som jag har enligt bild?


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:32.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009