Svenska 3D-Tåg - Forum

Svenska 3D-Tåg - Forum (http://www.e-buzz.se/forum/index.php)
-   Landskapsdesign - DTG - Train Simulator 2015 (http://www.e-buzz.se/forum/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Trollhättan på RW kanske... (http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=32574)

smajlet 2020-02-15 09:55

Var hämtar du vattentexturen ifrån?

Laddat ner allt igen utan resultat så håller på
Och testar olika orsaker.

Totte 2020-02-15 15:18

1 bifogad(e) fil(er)
Se bilden vad jag valde.;)

Totte 2020-02-16 18:30

Hej smajlet!
Löste det med vatten?
En fråga bara, kör du simulator med eller utan Steam? I Steam heter du smajlet68?
Får din TS2020 uppdateringar från Steam?

smajlet 2020-02-16 19:53

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 316157)
Hej smajlet!
Löste det med vatten?
En fråga bara, kör du simulator med eller utan Steam? I Steam heter du smajlet68?
Får din TS2020 uppdateringar från Steam?

Hej Totte.
Jag kör TS2020 via Steam och får uppdateringar från Steam.
Ja har fått det att funka med vattnet i TS2020

Jag kör även TS2018 utan Steam och där kopierade jag Trollhättan Rutten och där slutade vattnet att funka och så är det fotvandrade fast jag kopierat in rätt mapp med vattnet.
Hitta vattnet i Kuju / RailsimulatorUS

Turbon94TÅG 2020-04-06 21:30

Trenger man noen DLC for å bruke dette, og funker det i free roam?:tumme_upp:

Flott rute :-D :vinka::drool::applad:

Totte 2020-04-07 09:58

Citat:

Ursprungligen postat av smajlet (Inlägg 316158)
Hej Totte.
Jag kör TS2020 via Steam och får uppdateringar från Steam.
Ja har fått det att funka med vattnet i TS2020

Jag kör även TS2018 utan Steam och där kopierade jag Trollhättan Rutten och där slutade vattnet att funka och så är det fotvandrade fast jag kopierat in rätt mapp med vattnet.
Hitta vattnet i Kuju / RailsimulatorUS

TS2018? Den finns ju inte kvar...?

smajlet 2020-04-07 18:23

1 bifogad(e) fil(er)
Hej Totte
Jag har TS 2018 separat installerat på annan hårddisk och uppdaterar inte den.
Har fått TS 2020 och TS 2018 att funka klanderfritt nu med din Trollhättanrutt och fått både Lokstallet i Öxnered och vattnet att synas igen.
var klanteri från min sida som jag skäms för att nämna här. var bara en inställes som blivit fel.

Totte 2020-04-07 22:40

1 bifogad(e) fil(er)
Hos mig ser det ut.

Turbon94TÅG 2020-04-10 21:27

Citat:

Ursprungligen postat av Turbon94TÅG (Inlägg 316547)
Trenger man noen DLC for å bruke dette, og funker det i free roam?:tumme_upp:

Flott rute :-D :vinka::drool::applad:

Totte, kan du svare? Ikke for å mase:)::tumme_upp:

MrAdam05 2020-04-24 18:59

Citat:

Ursprungligen postat av Turbon94TÅG (Inlägg 316610)
Totte, kan du svare? Ikke for å mase:)::tumme_upp:

Det du behöver är "European Loco & Asset Pack" och "American Loco & Asset Pack" som DLC. Resten är gratis assets som följer med rutten och som finns på Banbyggarnas hemsida:tumme_upp:

Totte 2020-04-25 10:24

Citat:

Ursprungligen postat av Turbon94TÅG (Inlägg 316610)
Totte, kan du svare? Ikke for å mase:)::tumme_upp:

Har du även Altenburg to Wildau-rutten i datorn?
https://www.treinpunt.nl/forum/index...tails;lid=6795


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 13:00.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009