Svenska 3D-Tåg - Forum

Svenska 3D-Tåg - Forum (http://www.e-buzz.se/forum/index.php)
-   DTG - Train Sim World - Allmänt (http://www.e-buzz.se/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Screenshots från KRS! (http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=17336)

Totte 2009-04-19 10:45

Citat:

Ursprungligen postat av Bombardier Train (Inlägg 181077)
Nej, det gjorde jag inte tyvärr. Trodde den försvann eftersom jag startade avinstallationsprogrammet.

Kanske är boven i dramat. Vissa filer kan ju påverka problemmet. Förresten hur går det?

Micke.L 2009-04-19 12:14

1 bifogad(e) fil(er)
Jag arbetar på min rutt, även fast jag inte skriver så mycket om den ;)

Jag arbetar just nu på infarten till Culham (från oxford-hållet). Tar tid :)

Bombardier Train 2009-04-19 12:40

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 181114)
Kanske är boven i dramat. Vissa filer kan ju påverka problemmet. Förresten hur går det?

Har inte provat ännu. Håller på och bygger i TS 09. :)

Micke.L 2009-05-04 14:05

En bild från utbyggnaden på Appleford - Slough-rutten

http://i291.photobucket.com/albums/l...5-04135009.jpg

Bombardier Train 2009-05-31 11:01

2 bifogad(e) fil(er)
Lite bilder från Dalarna. :)

1. På Rättvik C

2. Än bit efter Rättvik

bönan 2009-05-31 11:07

Fint! Är det min rutt du har byggt om lite på? För det är mycket tätare med objekt i Rättvik. Men det var iaf en ändring till det bättre.:tumme_upp:

Bombardier Train 2009-05-31 11:43

Citat:

Ursprungligen postat av bönan (Inlägg 185045)
Fint! Är det min rutt du har byggt om lite på? För det är mycket tätare med objekt i Rättvik. Men det var iaf en ändring till det bättre.:tumme_upp:

Jag har inte gjort något. Då kanske det är som i TRS, att man installerar objekten separat. :)

Micke.L 2009-05-31 11:46

Citat:

Ursprungligen postat av Bombardier Train (Inlägg 185048)
Jag har inte gjort något. Då kanske det är som i TRS, att man installerar objekten separat. :)

Det måste vara att du inte laddat ner de objekt som behövs till rutten :) Tror några hade problem med att objekt saknades tidigare, jag tror att det var objekt från DK2000 bl.a som bönan använd :)

Bombardier Train 2009-05-31 12:05

Okej, var hittar man DK2000? :)

bönan 2009-05-31 12:10

Står i tråden om rutten. Men det kan också vara att du har låga grafikinställningar.:)

Bombardier Train 2009-06-01 16:52

3 bifogad(e) fil(er)
Kväll på Västervikens station. Visar bilder från och utanför Västerviken som är påhittad och är min egna rutt som jag har hållit på med ett tag. :)

Micke.L 2009-06-02 18:04

1 bifogad(e) fil(er)
Någonstans i Sverige :rolleyes:

Bombardier Train 2009-06-02 20:19

Snyggt! Var finns din plattform? :drool: :) Ser min rutt verklighetstrogen och svensk ut? Bilder finner ni ett inlägg över detta. :)

Micke.L 2009-06-02 20:26

Citat:

Ursprungligen postat av Bombardier Train (Inlägg 185197)
Snyggt! Var finns din plattform? :drool: :) Ser min rutt verklighetstrogen och svensk ut? Bilder finner ni ett inlägg över detta. :)

Det är Swens plattform som släpps snart :)

Micke.L 2009-06-02 23:04

1 bifogad(e) fil(er)
Nere i dalen ;)

En svensk fantasirutt jag bygger på, eftersom jag inte kommer åt Ostkustbanan :cool:

Kommentera gärna..


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 22:17.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009