Svenska 3D-Tåg - Forum

Svenska 3D-Tåg - Forum (http://www.e-buzz.se/forum/index.php)
-   DTG - Train Sim World - Allmänt (http://www.e-buzz.se/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Screenshots från KRS! (http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=17336)

bönan 2010-02-11 15:47

Det beror nog på att bergets textur är så långt bort att den inte har laddats.:)

Micke.L 2010-02-12 20:15

Morgontåget till Oxford står redo för avgång på Paddington i dimman.

Det är ovanligt tomt på stationen där det resten av dygnet är mycket liv. Men en lördagmorgon är det inte många som åker ett tåg 05.25 ;)


(Har elektrisifierat london-oxford så att jag kan köra 390 på den :))

http://i291.photobucket.com/albums/l...-58-17-65b.jpg

Bombardier Train 2010-02-12 20:23

Så du har med andra ord rivit upp och lagt dit nya spår med ledning? Vilket stort jobb, rutten är ju lång... :drool:

Micke.L 2010-02-12 20:36

Citat:

Ursprungligen postat av Bombardier Train (Inlägg 203951)
Så du har med andra ord rivit upp och lagt dit nya spår med ledning? Vilket stort jobb, rutten är ju lång... :drool:

Nej nej, jag lade till kontaktledning på de spåren som fanns :) Dock bara på två av de fyra som går hela vägen till Didcot.

Man gör bara så att man väljer "Select" knappen (finns under spårmenyn till vänster om "split")

Sedan trycker man på spåret man vill elektrisifiera och drar ut markeringarna (blir rött) så långt man vill ha (då kommer track-properties rutan upp till höger där man kan se hastighet, spårtyp samt over head wires) i pad-oxf står det "Unchanged" då ändrar man det till "over head wires" och när man sedan högerklickar någonstans så kommer det upp ledning. Dock tar det kanske en timme att fixa två spår + att jag inte satt ut stolpar ännu.

Bombardier Train 2010-02-12 21:40

Bra att det är så enkelt! Så ska jag nog också göra! Vet att Bönan undrade om man kunde elektrifiera Oxford-Paddington en gång för länge sedan, men då fick han bara svaret att man måste riva upp alla spåren. :)

bönan 2010-02-12 21:48

Citat:

Ursprungligen postat av Bombardier Train (Inlägg 203954)
Bra att det är så enkelt! Så ska jag nog också göra! Vet att Bönan undrade om man kunde elektrifiera Oxford-Paddington en gång för länge sedan, men då fick han bara svaret att man måste riva upp alla spåren. :)

Men på den tiden gällde det Rail Simulator.;) Detta är säkert en ny funktion i RW. Jag är fortfarande fast i RS dock...:)

Pierre 2010-02-12 23:20

Citat:

Ursprungligen postat av bönan (Inlägg 203957)
Men på den tiden gällde det Rail Simulator.;) Detta är säkert en ny funktion i RW. Jag är fortfarande fast i RS dock...:)

Oj va hemskt, byt till RW så fort du kan. Själv blev jag så himla besviken på RS, men är nu jättenöjd med RW!

bönan 2010-02-13 08:41

Jag har verkligen försökt, men i den avkrok jag lever i finns det inte mycket till spelaffärer, och jag har heller inte lyckats hitta den i Borlänge. Funderar på att köpa via Steam istället, om man kan lära sig hur det går till?!?:rolleyes:

Micke.L 2010-02-13 11:00

Citat:

Ursprungligen postat av bönan (Inlägg 203989)
Jag har verkligen försökt, men i den avkrok jag lever i finns det inte mycket till spelaffärer, och jag har heller inte lyckats hitta den i Borlänge. Funderar på att köpa via Steam istället, om man kan lära sig hur det går till?!?:rolleyes:

Du blir medlem på steam, laddar ner steams program, köper RW (betalar med kontokort), spelet laddas automatiskt ner och installeras, sedan är det bara att köra igång.

Alla addon du köper från steam laddas också ner och installeras automatiskt. Och om du ska installera spelet på en ny dator (går endast att ha det på en åt gången) så laddas alla addon m.m som du köpt från steam ner samtidigt med själva Rw.

Väldigt smart :tumupp:

bönan 2010-02-13 12:59

Låter bra det!:tumme_upp: Du Pierre, du säger att RW är mycket bättre än RS. Vad tycker du är de största förbättringarna? Ni andra kan ju också svara, kul att veta!;):)

Bombardier Train 2010-02-13 13:29

Citat:

Ursprungligen postat av bönan (Inlägg 204005)
Låter bra det!:tumme_upp: Du Pierre, du säger att RW är mycket bättre än RS. Vad tycker du är de största förbättringarna? Ni andra kan ju också svara, kul att veta!;):)

Jag tycker att RW är bättre bla för att växtpaketet, som också finns till RS, faktiskt ingår i RW. Så i RW finns mycket vegetation att välja mellan. :)

Micke.L 2010-02-13 17:11

Ljuset reflekteras mycket snyggare på tågen och vädret är bättre. Sedan är grönsakerna förbättrade :)

Totte 2010-02-13 17:30

Citat:

Ursprungligen postat av Micke.L (Inlägg 203998)
Du blir medlem på steam, laddar ner steams program, köper RW (betalar med kontokort), spelet laddas automatiskt ner och installeras, sedan är det bara att köra igång.

Alla addon du köper från steam laddas också ner och installeras automatiskt. Och om du ska installera spelet på en ny dator (går endast att ha det på en åt gången) så laddas alla addon m.m som du köpt från steam ner samtidigt med själva Rw.

Väldigt smart :tumupp:

Hej!
Jag köpte RW i höstas utanför Steam. Får jag uppdateringar då? Om inte, hur gör jag då?

Micke.L 2010-02-13 19:15

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 204023)
Hej!
Jag köpte RW i höstas utanför Steam. Får jag uppdateringar då? Om inte, hur gör jag då?

Du köpte det inte via steam? Då får du inga uppdateringar. Dock menade jag mest med addon's när jag skrev uppdateringar :)

Alltså om du köper ett addon via steam installeras det automatiskt.

Pierre 2010-02-13 19:51

Citat:

Ursprungligen postat av Micke.L (Inlägg 204035)
Du köpte det inte via steam? Då får du inga uppdateringar. Dock menade jag mest med addon's när jag skrev uppdateringar :)

Alltså om du köper ett addon via steam installeras det automatiskt.

Jag köpte RW i affär och när man installera det, så installerades även steam programmet och man blev tvungen att registrera RW där. Sen när man startar RW, så blir man uppkopplad mot steam och uppdateringarna installeras automatiskt!

Angående RS, så köpte jag det direkt när det släpptes. Kändes som en beta, full med buggar. Sen kom visseligen mk1 och mk2 uppdateringarna, men då var ju skadan redan skedd och jag gick tillbaka till MSTS. RW är vad RS borde varit!

Nu tycker jag vi gått för mycket off-topic i denna tråd (mitt fel också!) och bör låta den vara för screens endast...


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 22:21.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009