Svenska 3D-Tåg - Forum

Svenska 3D-Tåg - Forum (http://www.e-buzz.se/forum/index.php)
-   DTG - Train Sim World - Allmänt (http://www.e-buzz.se/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Buggar och andra fel (http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=17347)

Bengt74 2007-10-14 11:19

Citat:

Ursprungligen postat av Rc1166
Är du säker på att det finns strålkastare på det fordon du kör? För några år sedan åkte jag hytt på natten i England och undrade samma sak. De lampor som fanns fram på tåget var inte gjorda för att lysa upp banan för föraren (det förutsattes att han visste att det fanns spår hela vägen;) ) utan för att upplysa (hmm) ställverkspersonal om vilken typ av tåg som kom (man hade olika kombinationer av lampor tända för olika tågtyper). På senare år har några av de nyare tågen fått strålkastare men inte alls av samma styrka som vi är vana med här i landet.
Det var Lucas som uppfann mörkret :cool:

Hej Kenny, jag hoppas det annars får jag nog reklamera det tåget ;), skall kolla
.
.
.
.
Jo det skall finnas, jag har hittat knappen i hytten, slår på den och ser fortfarande ingenting. :(


Tack för verklighetsinfot, tur man inte kör tåg i England.
Kan inte vara särskilt trafiksäkert att ha det så.

Hälsar
Bengt

Pierre 2007-10-14 18:05

Körde ett scenario med ånglok nyss och det kom ingen rök ur mötande ånglok (ai-tågen). En bugg till eller bara nått som jag råkat ut för?

Tillägg: Väldigt konstigt!? På Swift delightful (ovan) kommer ingen rök från mötande lok, men i Pigeon special kommer det rök?????

Totte 2007-10-15 15:55

Citat:

Ursprungligen postat av Totte
Hej!
Nu har jag kollat manualen på engelska. Det ser fint ut.
Kan någon som är duktig på språk översätta 2 hela manualen till svenska? ;)

Kan ingen svara på min fråga? :mad:

Slash2 2007-10-15 18:26

Citat:

Ursprungligen postat av Totte
Kan ingen svara på min fråga? :mad:

Totte, kolla dina PM

acidflash 2007-10-15 18:57

Citat:

Ursprungligen postat av Daniel
Jag kan inte se några passagerare, dock kunde jag det från början, men nu är dom borta. :(

Jag kan ha missa att någon svara på det där, men jag får exakt samma problem.
Funderar dock på att ominstallera det och se om dom återkommer och testa, om det inte finns någon lösning?

Fredrik 2007-10-15 19:07

Det är en känd bugg med passagerare. Kommer åtgärdas.

För mig räckte det dock att ändra bland inställningarna för att de skulle komma åter.

acidflash 2007-10-15 19:08

Citat:

Ursprungligen postat av Fredrik
Det är en känd bugg med passagerare. Kommer åtgärdas.

För mig räckte det dock att ändra bland inställningarna för att de skulle komma åter.


Okej, då är det bara vänta på patchning.

knebert 2007-10-15 23:01

Urspårning utan vidare
 
Hej

När jag skulle testköra mellan Newcastle - York så rullade jag fram i ca 25-30 mph. När jag kommit en bit ut på rutten ca 1-1,5 km så möts jag av växlar som jag skall ta mej förbi då ser jag att loket går åt ena hållet och vagnarna åt andra hållet.
Jag har inte rört några tangenter eller annat innan jag kom fram hit. Jag tycker ändå att man skall åtminstone kunna rulla över växlarna utan att det skall bli skrot av alltihopa.

MVH Kenneth

Totte 2007-10-15 23:06

Samma här för mig.

Fredrik 2007-10-15 23:22

Beror antagligen på att tågvägen inte är lagd utan man kör upp växeln på fel håll och då blir det urspårning.

Kör med F3-panelen uppe så ser du tågvägen. Du kan lägga om växlarna genom att klicka på cirklarna i F3-panelen.

Detta är en bugg att det är på detta sätt.

knebert 2007-10-15 23:30

Citat:

Ursprungligen postat av Fredrik
Beror antagligen på att tågvägen inte är lagd utan man kör upp växeln på fel håll och då blir det urspårning.

Kör med F3-panelen uppe så ser du tågvägen. Du kan lägga om växlarna genom att klicka på cirklarna i F3-panelen.

Detta är en bugg att det är på detta sätt.

Hej

Tack för detta svar...

MVH Kenneth

MatsH 2007-10-16 14:52

Försökte göra rundgång på mitt lilla godståg, men när jag ska koppla till vagnarna igen så kommer jag inte närmare än vad bilden visar. Trodde först att det var något fel på frontkopplet på loket, men i editorn så kan jag koppla ihop tåget med ett backgående lok och allt fungerar. Finns det fler som haft problem med rundgång?

mvh .... Mats

Fredrik 2007-10-16 14:56

Är det F7-loket? Har för mig jag läst att det är en bekräftad bugg med front kopplet...

MatsH 2007-10-16 14:58

Citat:

Ursprungligen postat av Fredrik
Är det F7-loket? Har för mig jag läst att det är en bekräftad bugg med front kopplet...

Ja, det är F7.
Ok, det kan ju förstås förklara saken. :)
Jag har inte provat med något annat lok.

mvh .... Mats

soderberg 2007-10-16 19:58

Jag tycker inte om alla gnällspikar
 
I inläggen låter det som Fredrik , Mazz etc är ansvarariga för spelet. Det är ju tvärt om. Hade vi inte haft några engagerade eldsjälar tror jag att alla tåg i simmen varit "döda". Vi ska vara tacksamma att ett antal eldsjälar hjälper oss nördar att få uppleva något så spännande som tåg nästan i verkligheten. Låt oss istället koncentrera oss på hur deutvecklar denna hobby ytterligare och uppskattar den hjälp vi får.
Ni är jätte duktiga!


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 17:38.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009