Svenska 3D-Tåg - Forum

Svenska 3D-Tåg - Forum (http://www.e-buzz.se/forum/index.php)
-   DTG - Train Sim World - Allmänt (http://www.e-buzz.se/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Buggar och andra fel (http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=17347)

Svarvarn 2007-10-17 08:57

Förarguiden
 
Packade upp R,S och tittade i Instruktionshäftet(svart text mot mörkgrå bakgrund) okej!
Kollade lokförarguiden,såg bra ut, fint.
Startade upp en bana,F3 och vad händer,fruktansvärt grötigt smått och banavsnitten är för innpåliggande till växlarna,man ser ju inte hur rutten ligger förrän man är direkt framme vid växeln,jobbigt att få något flyt.
Är det någon som vet om man kan ändra layouten på guiden.
Jag har inte hittat något sätt än.
Håller med om buggarna om lyset och vangskopplingarna.

Hälsning

Per-Åke :confused:

Totte 2007-10-19 19:04

Citat:

Ursprungligen postat av soderberg
I inläggen låter det som Fredrik , Mazz etc är ansvarariga för spelet. Det är ju tvärt om. Hade vi inte haft några engagerade eldsjälar tror jag att alla tåg i simmen varit "döda". Vi ska vara tacksamma att ett antal eldsjälar hjälper oss nördar att få uppleva något så spännande som tåg nästan i verkligheten. Låt oss istället koncentrera oss på hur deutvecklar denna hobby ytterligare och uppskattar den hjälp vi får.
Ni är jätte duktiga!

Hej Söderberg.
Jag håller med dig att det finns få duktiga som försöker rätta till KRS. Du skrev "gnällspikar" håller jag inte med. De kan ju ge tips på fel till duktiga att ta upp KRS-problemen och fixar till så att det blir riktigt bra. Utan "gnällspikar" blir ingen förbättring av KRS.

damiendee 2007-11-11 04:14

Den største feilen for meg er hvordan togene oppfører seg i en kollisjon.



Daniel

Nightflight 2008-01-13 02:55

Ett fel i tyska rälsen 'Track DE Conc Clean'
 
Hej,

Jag har konstaterat att det inte går att göra en enkel växel med den tyska rälsen 'Track DE Conc Clean'. Det blir hela tiden en stoppbock där det nya spåret sammanfaller med det gamla spåret.

Däremot går det perfekt med den engelska rälsen 'Track Bath Wood New'.

/Nightflight

KMW 2008-01-13 12:19

Citat:

Ursprungligen postat av Nightflight
Hej,

Jag har konstaterat att det inte går att göra en enkel växel med den tyska rälsen 'Track DE Conc Clean'. Det blir hela tiden en stoppbock där det nya spåret sammanfaller med det gamla spåret.

Däremot går det perfekt med den engelska rälsen 'Track Bath Wood New'.

/Nightflight

Nix, inget fel. Har inga problem göra växlar med tyska rälsen.
Måste vara något som du gör, Kanske fungerar det om du använder "weld".

/Anders

HeadHunterHbg 2008-09-18 19:07

Fel efter uppdatering av MK1 och MK2?
 
Jag såg att svar finns i mängd på denna min fråga. Så den hade inte behövt ta plats. Förlåt...

Knut-Erik

Hej från en purfärsk medlem.

Jag fick RailSimulator igår och installerade dvd-skivan. Jag startade spelet och provkörde lite tåg. Allt gick bra förutom lite lag, men jag behöver nog en bättre dator.

Sedan hämtade jag uppdateringsfilerna MK1 och MK2 från http://www.railsimulator.com/en/freedownloads och installerade dem i samma ordning - MK1 först sedan MK2.

När jag sedan skulle starta RailSimulator igen fick jag ett meddelande att programmet avslutats på grund av fel i railsim.exe (jag tror att filen hette så - det var exe-filen hur som helst). Spelet gick inte att köra - jag fick avinstallera och installera om igen från dvd:n.

Är det någon som vet vad detta kan bero på?

Knut-Erik

Erich 2008-09-19 08:16

Hejsa Knut-Erik

Når du har installeret Upgrade MK2 skal du under opstart vælge options. Her skal de indstille sprog til Engelsk samt at du skal stille de skærmopløsning til 1024 x 768. Nu kan du starte KRS. Herefter kan du lukke spillet, og under næste opstart stille din skærmopløsning til det du ønsker, men sproget skal forblive Engelsk.

Bombardier Train 2008-11-08 16:15

Hur växlar man från ett spår till ett annat i KRS?:confused:
Det är lite tråkigt att det INTE finns svenska tåg.

Bombardier Train 2008-11-10 16:39

På pendeltåget class 165 DMU eller vad det hetter, brukar hastigheten stanna på 60 km/t och brommsar fruktansvärt dåligt. Ska det vara så?:confused:

Bengt74 2008-11-10 17:00

Citat:

Ursprungligen postat av Ruben Radzynski
På pendeltåget class 165 DMU eller vad det hetter, brukar hastigheten stanna på 60 km/t och brommsar fruktansvärt dåligt. Ska det vara så?:confused:

Är nog 60 miles/h (96km/t)

Ang. bromsarna: Man får bromsa tidigare så funkar det bra, precis som i verkligheten.

Kolla i instruktionsboken, där står det om hur man växlar spår.

Hälsar
Bengt

Bombardier Train 2008-11-12 16:23

Hur växlar man till ett annat spår?
Finns det någon funktion i KRS som gör att när man bromsar
vid en station bromsar tåget fortare .


Ruben:)

jkriste2 2009-03-02 02:52

Citat:

Ursprungligen postat av Erich (Inlägg 158887)
Hejsa Knut-Erik

Når du har installeret Upgrade MK2 skal du under opstart vælge options. Her skal de indstille sprog til Engelsk samt at du skal stille de skærmopløsning til 1024 x 768. Nu kan du starte KRS. Herefter kan du lukke spillet, og under næste opstart stille din skærmopløsning til det du ønsker, men sproget skal forblive Engelsk.

Jeg får samme feil som Knut-Erik. Og når jeg starter opp RS etter instalasjon av MK1 og MK2 i samme rekkefølge får jeg send til Bill. Kommer aldri så langt under oppstart at jeg kan velge noen options må sende til Bill.

Totte 2009-04-26 21:57

Är inte nöjd...
 
Hej!
Jag blev lite tveksam mot KRS efter ha installerat och testat Danmark 2000 B. Inte riktigt nöjd med den, men Erich har gjort bra jobb. Det är själva KRS som är lite konstig.
Jag fortsätter nog med MSTS och hoppas på fler MSTS-uppdateringar som klarar Vista och senare.
Jag skulle vilja ha Rc:n från Community-ware/Modell-shop till MSTS, bara om någon har viljan finns att fixa.

Totte 2009-09-10 09:46

Lyset framför loket...
 
Hej!
Jag läste i danskt forum om lyset framför loket som RW fixade.
http://www.tog-sim.dk/index.php?name...ewtopic&t=8769

Mazz 2009-09-10 10:49

men om jag förstår det rätt, så är det bara ett plan som är adderat i lokets modell, med samma sorts shader som man har i gatlyktor som lyser upp dess mark. Det har man kunnat göra ända sedan RS kom i så fall. Den kommer ju då inte att lysa upp andra objekt som står utmed linjen, såsom skyltar byggnader mm.

Fast, det är ju bättre än inget, men ser fram mot när det blir reflekterat ljus på riktigt. :)


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 03:47.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009