Svenska 3D-Tåg - Forum

Svenska 3D-Tåg - Forum (http://www.e-buzz.se/forum/index.php)
-   Off-topic (http://www.e-buzz.se/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Problem med Photoshop Elements 5.0 (http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=37278)

Totte 2019-04-07 21:03

Problem med Photoshop Elements 5.0
 
4 bifogad(e) fil(er)
Hej!
När jag började med att skanna diabilder med CyberView CS uppstod problem med Photoshop Elements 5.0. Den vaknar inte. Avinstallerade och installerade tre gånger och det hjälpte inte.
Fyra meddelande uppstod enligt bild. Kan någon hjälpa mig?

Rogge 2019-04-09 13:53

Kolla punkt 11 i den andra länken. :)

Totte 2019-04-09 22:16

Tack Rogge!
Om första länken, det går inte öppna photoshop ens för att kunna redigera.
Min äldre stationär dator funkar photoshop bra. Båda datorer har win 10.
Otroligt!:oskyldig:

Rogge 2019-04-10 20:31

1 bifogad(e) fil(er)
Personligen hade jag då avintallerat Photoshop på den dator det strular på och sedan manuellt tagit bort alla mappar i Utforskaren som har något med Photoshop att göra, inklusive under användarkontot, för att sedan använda CCcleaner för att ta bort överblivna poster från Registret. Sedan hade jag startat om datorn och installerat Photoshop igen.


Jag hade innan kollat om det är exakt samma version av Windows på båda datorerna. Photoshop Elements 5 släpptes hösten 2006 så har du otur så är det en nyare version av Win 10 på den dator som krånglar. Inte jättetroligt kanske, men inte omöjligt.

Totte 2019-04-10 21:42

1 bifogad(e) fil(er)
Hej!
Jag hämtade CCleaner och installerade. Avinstallerade Photoshop samt tog bort mappen i utforskaren. Körde CCleaner med att ta bort register. Startade om datorn. Sen installerade jag Photoshop från skrivbordet. Datorn kan fortfarande inte öppna Photoshop ändå.
Min dator är:

Totte 2019-04-10 21:50

Min andra stationär dator som Photoshop fungerar är:
MS Win10 Home
Ver. 10.0.17134 build 17134

Rogge 2019-04-11 14:18

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 314305)
Min andra stationär dator som Photoshop fungerar är:
MS Win10 Home
Ver. 10.0.17134 build 17134

Finns CyberView CS installerat även på den datorn?


På datorn som strular, är det en ny version av CyberView CS du har installerad?

Totte 2019-04-12 10:49

Hej!
Jag köpte reflecta MemoScan i början av 2010. https://www.ebay.co.uk/itm/253991627744?ul_noapp=true
Dvd medföljde i paketet och innehåller CyberView CS och Adobe Photoshop Elements 5.0.


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 23:00.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009