Svenska 3D-Tåg - Forum

Svenska 3D-Tåg - Forum (http://www.e-buzz.se/forum/index.php)
-   DTG - Train Simulator 2015 - Downloads (http://www.e-buzz.se/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Installera Ballastbanan (http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=33859)

Akki 2013-02-02 12:31

Installera Ballastbanan
 
Jag hitter inte någon rpk-fil eller dylikt när jag har zippat upp de fyra filerna i ett gemensamt bibliotek för att installera banan i TS 2013 - några tips?

Andreas13 2013-02-02 14:12

Har du laddat ner dom här?

http://www.mediafire.com/?z49jir30s0hx774
http://www.mediafire.com/?ywch18gmxejkyeu
http://www.mediafire.com/?jq91tmbkne786mg

Det ska vara en rwp fil.

Akki 2013-02-03 10:53

Tyvärr, får bara RW_route setup fil som skall köras utanför programmet, inte med Utillities från TS2013. Hittar ingen rwp-fil efter upppackning i två led.

Andreas13 2013-02-03 13:52

Det ska gå att installera route setup filen,jag kan bara att dubbelklicka och installera så fungerar det.

Akki 2013-02-09 08:18

Detgår tyvärr inte att köra installationsfilen det händer ingenting... tror det är en egenskap som följer med TS 2013, man kan bara installera genom Utillities.

ADDE 2013-03-01 00:57

Hejsan! Jag installerade Ballastbanan med Route installern, men nu kan jag inte köra i någon bana alls. när jag har valt en bana så kommer loadingsskärmen, men efter en stund hamnar jag bara på skrivbordet. Detta gäller inte bara ballastbanan, utan andra banor jag har. men det händer först efter att jag installerade ballastbanan.

Totte 2013-03-01 01:28

Har du använt Package Manager i Utilities?

ADDE 2013-03-01 01:43

Det fanns ingen RWP-Fil med i nedladdningen från Andreas13s hemsida. ska jag ladda ner det någon annanstans?

Totte 2013-03-01 01:50

Citat:

Ursprungligen postat av ADDE (Inlägg 274376)
Det fanns ingen RWP-Fil med i nedladdningen från Andreas13s hemsida. ska jag ladda ner det någon annanstans?

http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=32773

ADDE 2013-03-01 02:01

Det är samma filer, antar jag...

Ballastbanan.part1.rar på mediafire finns inte där längre... ( http://www.mediafire.com/error.php?errno=320 )

Andreas13 2013-03-01 09:44

Jag tror inte Ballastbanan fungerar för någon efter TS13 uppdateringen förutom mig själv, väldigt många banor fungerar inte efter den uppdateringen.

Jag upptäckte det inte själv förrän någon hade skrivit till mig för någon vecka sedan.

Totte 2013-03-01 10:26

Citat:

Ursprungligen postat av Andreas13 (Inlägg 274383)
Jag tror inte Ballastbanan fungerar för någon efter TS13 uppdateringen förutom mig själv, väldigt många banor fungerar inte efter den uppdateringen.

Jag upptäckte det inte själv förrän någon hade skrivit till mig för någon vecka sedan.

Och även alla H-signaler visar sig inte längre. Har testat rutten som jag har kvar i datorn sen länge.

AlleDahlle 2013-03-23 23:13

Jag har installerat banan och den fungerar att köra på. de första gångerna som jag testade den så skickades jag bara tillbaka till skrivbordet, men nu fungerar den bra. Jag gar TS 2013. Men inga broar syns. Det är bara spår som hänger i luften, och samma sak gäller på alla lampor och en del skyltar på andra banor också. Går detta att fixa?

Andreas13 2013-03-24 01:04

Citat:

Ursprungligen postat av AlleDahlle (Inlägg 275338)
Jag har installerat banan och den fungerar att köra på. de första gångerna som jag testade den så skickades jag bara tillbaka till skrivbordet, men nu fungerar den bra. Jag gar TS 2013. Men inga broar syns. Det är bara spår som hänger i luften, och samma sak gäller på alla lampor och en del skyltar på andra banor också. Går detta att fixa?

Kan du visa någon bild?

AlleDahlle 2013-03-24 10:16

Har bilder nu, men var hittar jag de bilder som jag tagit inne i spelet via den blå kameraknappen?


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:12.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009