Svenska 3D-Tåg - Forum

Svenska 3D-Tåg - Forum (http://www.e-buzz.se/forum/index.php)
-   Landskapsdesign - DTG - Train Simulator 2015 (http://www.e-buzz.se/forum/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Trollhättan på RW kanske... (http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=32574)

Totte 2017-06-09 20:00

Citat:

Ursprungligen postat av MCELcreeper (Inlägg 307490)
När jag försöker köra Trollhättanscenarios i både Free roam och Standard så crashar TS2017. Snälla hjälp

Hej!
Har du hämtat senaste Assets? Trollhattan_Bergensbanen_Assets, finns i min signatur.

Hämtade du senaste X2000? Om ja, då blir det problem, för äldre X2000 finns i rutten.
Försök skapa egna scenario, rekommendar jag.
Har du RW-tools? Bra hjälpreda.

MCELcreeper 2017-06-10 14:16

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 307492)
Hej!
Har du hämtat senaste Assets? Trollhattan_Bergensbanen_Assets, finns i min signatur.

Hämtade du senaste X2000? Om ja, då blir det problem, för äldre X2000 finns i rutten.
Försök skapa egna scenario, rekommendar jag.
Har du RW-tools? Bra hjälpreda.

Hej, jag har laddat ned de nyaste Assetsen för Trollhättan och Bergsbanan.

Vart någonstans hittar jag några gamla X2 modeller?

Totte 2017-06-10 19:19

Citat:

Ursprungligen postat av MCELcreeper (Inlägg 307501)
Hej, jag har laddat ned de nyaste Assetsen för Trollhättan och Bergsbanan.

Vart någonstans hittar jag några gamla X2 modeller?

Gamla X2000 är borta, borttagen av Kungfisk.

MCELcreeper 2017-06-10 19:40

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 307504)
Gamla X2000 är borta, borttagen av Kungfisk.

Men vad ska jag göra då? Jag har försökt att skapa ett par scenarion men det har inte gått särskilt bra.

Har ni några andra lösningar till mitt problem?

Totte 2017-06-10 19:43

Citat:

Ursprungligen postat av MCELcreeper (Inlägg 307505)
Men vad ska jag göra då? Jag har försökt att skapa ett par scenarion men det har inte gått särskilt bra.

Har ni några andra lösningar till mitt problem?

Jag skickade PM till dig.

MCELcreeper 2017-06-16 18:51

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 307507)
Jag skickade PM till dig.

Spelet kraschar fortarande! Jag försökte skapa ett scenario men spelet men det kraschade också.

Totte 2017-06-16 20:18

Hej!
Har du senaste X2000 installerad? Om ja, då kan det bli problem.
Jag tog bort gamla X2000 och ersatt med senare version. Thn kommer släppas snart, ska jobba med landskapet mellan Frändefors och Brålanda först.;)

MCELcreeper 2017-06-16 20:51

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 307629)
Hej!
Har du senaste X2000 installerad? Om ja, då kan det bli problem.
Jag tog bort gamla X2000 och ersatt med senare version. Thn kommer släppas snart, ska jobba med landskapet mellan Frändefors och Brålanda först.;)

Sa jag inte det? Ja det har jag, du gav mig ju gamla X2

Totte 2017-06-16 20:59

Citat:

Ursprungligen postat av MCELcreeper (Inlägg 307632)
Sa jag inte det? Ja det har jag, du gav mig ju gamla X2

Då får du installera Trollhattan igen. Ta bort Trollhattan innan.

ADDE 2017-06-17 00:20

Finns ju i RW_Tools att man kan byta ut en consist i ett scenario - perfekt att byta ut X2000 i denna scenario!

MCELcreeper 2017-06-18 11:02

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 307633)
Då får du installera Trollhattan igen. Ta bort Trollhattan innan.

Jag installerade om Trollhattan och Bergensbanen och assetsen men det funkar fortfarande inte. Kan det vara så att vissa andra Assets som jag har installerade stör ruttern? Isåfall vilka?

Totte 2017-06-18 12:36

Citat:

Ursprungligen postat av MCELcreeper (Inlägg 307652)
Jag installerade om Trollhattan och Bergensbanen och assetsen men det funkar fortfarande inte. Kan det vara så att vissa andra Assets som jag har installerade stör ruttern? Isåfall vilka?

Vilka rutter har du installerade?

Totte 2017-06-18 17:40

Citat:

Ursprungligen postat av ADDE (Inlägg 307635)
Finns ju i RW_Tools att man kan byta ut en consist i ett scenario - perfekt att byta ut X2000 i denna scenario!

Hur gör man? Har aldrig gjort så.

MCELcreeper 2017-06-18 17:49

Citat:

Ursprungligen postat av Totte (Inlägg 307654)
Vilka rutter har du installerade?

Altenburg - Wildau
Bergensbanen
Cologne - Dusseldorf
Jylland 1960
Jönköpingsbanan 2017-02-13
Northern_Europe final 20170630
Trollhattan

Jag har också gamla X2 och de senaste "Trollhattan Bergensbanen Assets"

Totte 2017-06-19 16:16

Citat:

Ursprungligen postat av MCELcreeper (Inlägg 307664)
Altenburg - Wildau
Bergensbanen
Cologne - Dusseldorf
Jylland 1960
Jönköpingsbanan 2017-02-13
Northern_Europe final 20170630
Trollhattan

Jag har också gamla X2 och de senaste "Trollhattan Bergensbanen Assets"

Fungerar Bergensbanen?


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 06:34.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009