Kan rekomendera att testa detta!
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
4 msk citronsaft
2 liter whisky
1. Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decelitermått och drick. Upprepa.
2. Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn för att se om den fortfarande håller kvalitén.
3. Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen. Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
4. Schtäng av elvischpen. Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt. Schätt på elvischpen igen. Om den fjuktade torken fastnar i schkålen vrid loss den med en muvschkrejsel.
5. Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god. Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De är inte schå noga. Kolla whischkyn!
6. Schila citronsaften, lägg till en mat....sched....och schå socker eller nåt, va fan! Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
7. Schläng ut schkålen genom fönschtret, och...schå kolla schen whiskyn. Gå och lägg dig!
Kanske är gammal, men va fan whischky är schgott